Lemony Snicket - En ulykke kommer sjældent alene: ...

Lemony Snicket - En ulykke kommer sjældent alene

11/02-06...
...

12/02-06Wiseguy
Jeg mener nu at det er en af Carrey's sjoveste film nyere tid, siden "Bruce Almighty". Syntes at Carrey er godt castet, kunne helt ærligt ikke forestille mig nogen som helst anden være istand til at udfylde rollen - som count olaf - som han gør det, til bravour.

Hvis du syntes at han - Jim Carrey - er fejlcastet, hvem ville du så gerne have set i stedet ? Hmm...... (Please, ikke J. Depp)

12/02-06Hmmm
Anonym
Hans sjoveste film siden "Bruce Almighty"? Ja, måske navnlig fordi det er den eneste komedie, han har lavet siden "Bruce Almighty", og at der kun er et år imellem dem ;o)

Men ellers er jeg enig. Jim Carrey gør det som altid godt i denne film. Han kan som ingen anden løfte de film, han er med i, hvad enten vi snakker sjov eller alvor.

13/02-06Hmmm.....
Yup, Jim Carrey kan lidt af hvert, både for sjov og alvor og begge dele, enig. Ja og så må jeg nok give dig ret i hvad du nævner, der er selvfølgelig "The Truman Show", men den er vidst mere end et par år gammel. Og så lige den nye komedie "Fun With Dick and Jane", den havde du nok ikke lige regnet med, eller hva', Emil.... Har godt nok heller ikke selv set den endnu ;o).

"Man on The Moon" og "Eternal Sunshine of a Spottless Mind" er vel heller ikke rene komedier, ok. så er jeg med! =)

13/02-06Hmmm.....
Jo, den havde jeg regnet med. Du skrev, at Lemony Snicket var hans sjoveste film siden "Bruce Almighty". Dermed kan vi jo kun forholde os til de film, der ligger imellem Bruce Almighty og Lemony Snicket. Og der er kun en enkelt - nemlig Eternal, og da den ikke kan betegnes som en komedie, gav det jo ingen mening, det du skrev ;o) Alle de andre titler du nævner er jo lavet før Bruce Almighty.

13/02-06Wiseguy
En type der kunne udfylde rollen, som en meget mere skræmmende og frygtende karakter... Ved ikke hvem det skulle være, men Carrey er ihvert fald svær at gøre skræmmende...

svar nok?

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.