My Big Fat Greek Wedding: one big fat happy movie!!

My Big Fat Greek Wedding

26/11-02one big fat happy movie!!
Anonym
Nu var det jo så en af de dage hvor man bare tænker "idag skal jeg rigtig råhygge med venninderne" og det var præcis hvad jeg gjorde... så jeg smuttede i bioen for at se "my big fat..." og den var da kanon!!! Godt nok er det ikke en film med action-a-la-Tom-Cruise eller en af de meget populære verdens-situations-oplysende film, men hold da op hvor var den sød.... det er sådan en film man trænger til at se i ny og næ...

Tro mig, jeg ser film som en kunstart og jeg nyder at være den som får lov til at beundre de utallige mesterværker der er lavet gennem tiden, men det er i underholdningsbranchen vi befinder os, og jeg blev sgu underholdt!! alle gode 2 timer... så mine penge var absolut givet godt ud, og jeg havde en kanon hyggelig aften. flere af den slags film tak!!!

PS: jeg synes alligevel også at det er fantastisk at hovedpersonen Nia Vardalos som er gift med Ian Gomez ( Javier fra Felicity) har skrevet dette forrygende manuskript. Dette er nærmest hendes debut og hun har fået både Tom Hanks og hans kone med på vognen.... ja inspirationen kom fra hendes eget bryllyp... Tip: hvis du synes du synes du har et kedeligt liv.... forlov dig med en græker!!!!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.