A Love Song for Bobby Long: På druk med Travolta!

A Love Song for Bobby Long

16/02-06På druk med Travolta!
A love song for Bobby Long er på mange måder en smuk og simpel fortælling om nogle mennesker, som ser på livet som om det var en lang druktur. Lyder måske som en kliche, men er det langt fra. Shainee Gabel viser allerede her ved hans debutfilm, at han er en dygtig personinstruktør, og skildrer på bedste vis de følelser og tanker der løber igennem på mennesker der er gået over til flasken. Men filmen handler mere end blot om druk. Søgen på kærlighed, omsorg, ansvar her i livet og alle de ting vi kan genkende fra vores egen verden, så her er der absolut tale om et menneskeligt og gribende drama, heldigvis uden de klamme og glamourøse øjeblikke, som man kunne have frygtet. Historien er så simpel som den kan blive, men det er personerne der er i fokus her.

Skuespillet er i særklasse. Travolta er for alvor tilbage i storform, endelig kan man sige, og leverer her måske hans bedste præstation nogensinde, han er ganske enkelt fremragende som den småperverse alkoholiker. Gabriel Macht følger godt med Travolta, og den dejlige Scarlett, som har en udstråling der ikke er til at stå for, og selvom jeg har en noget blandet holdning til hendes skønhed (hun var hot i The Island), så er hun faktisk smukkere jo længere man kigger efter hende. Udover det, er hun så naturlig, at alene det gør skuespillet bedre.

Men en god film, omgivet af flot natur, som giver filmen flotte og nærmest poetiske billeder. Flot fotograferet, og godt kameraarbejde. Hatten af for debutanten, han har bestået opgaven og lidt mere til.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.