Terminator 2: Dommedag: ...

Terminator 2: Dommedag

14/03-06...
...

15/03-06Årstal
Anonym
Nå du nu skal bruge årstal, så skriv lige de rigtige: T1 er fra 1984 og T2 er fra 1991, som der også står lige over filmens profil. Det er bare en lille reminder til næste gang, du skriver. Der er mange herinde på Scope, der går meget op i den slags.

15/03-06Action, så det basker!..@
Ja men er ikke helt enig i af 2'eren i en trilogi som regel er de tyndeste. Her er en række eksempler hvor 2'eren er den bedste: The Godfather Part II, Aliens, Indiana Jones (IMO), Terminator 2: Judgment Day og Back to the Future Part II for at nævne et par stykker ;-)

15/03-06Action, så det basker!..@
Jeg må sige at jeg syntes Indiana jones 2 er den dårligste af de tre (hvis man da kan være bekebdt at kalde de fremragende film, sådan noget). Derudover har jeg i min anmeldelse tænkt på de tre "Ringenes herre" film, hvoraf "De to tårne" er den "mindst Fantastiske" af alle tre, "Jurassic park" hvor de bedste altså ER 1'eren og 2'eren og "Indiana jones" serien som du selv nævner. Derudover også et par andre eksembler jeg LIGE har svært ved at påpege...

Men du bestemt ret når det kommer til "Alien" og "Back to the future" serien, der begge har bedre2'ere end 3'ere. Har ikke set "Godfather" så har svært ved at udtale mig på det grundlag... :)

15/03-06Årstal
Jeg syntes ikke du som bagatel, behøver at udtale dig om sådanne småting. Der må være en grænse til hvor små ting man kan anklages for :)

16/03-06Årstal
Anonym
Tja Rasmus, du kunne jo så også lade være med at skrive årstallene, når nu du ikke har styr på dem.

16/03-06Årstal
Anonym
Det er da helt klart part 1, der er den bedste af Godfatherfilmene....
3 er iøvrigt den mindst gode af de tre film.

16/03-06Årstal
ét er andet end to eller flere år, og jeg er da vel ikke den eneste herinde der kan leve med sådan et par småfejl. På det punkt håber jeg da at folk kan bære over med en fejl, en vær kunne have begået... Medmindre man er fejlfri, som ingen iøvrigt er.

16/03-06Årstal
"Det er da helt klart part 1, der er den bedste af Godfatherfilmene....
3 er iøvrigt den mindst gode af de tre film."

Nej 2'eren er den bedste

16/03-06hmm
ikke for at blære mig, men jeg er fejlfri... ;-)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.