V for Vendetta: For fantastisk

V for Vendetta

25/03-06For fantastisk
Anonym
Jeg har altid ment, at hvis man skal lave en seriøs film skal man ikke benytte sig af dukker. \"Helten\" bliver i denne film derfor gjort komisk, sammen med hans intellektuelle måde at tale på.
Filmen er både alt for forvirrende, men også alt for fantastisk. Han bliver skudt men dør ikke.. dvs. først da han har fuldført sin mission. Og som om det ikke skulle være nok har man kompenseret det generelt dårlige plot med en masse amerikaniserede, følelsesladede effekter, samtidig med at alle kampscenerne er alt for overdrevne, til fordel for helten selvfølgelig.
Udover dette lykkes det ikke særligt godt at komme frem med et budskab, da forvirringen forhindrer en egentlig viderebringelse af dette.
Jeg havde ikke hørt noget som helst om denne film da jeg tog ind at se den, men kan på nuværende tidspunkt heller ikke anbefale andre at se den.

29/03-06For fantastisk
Anonym
(ADVARSEL: STORE SPOILERS I DETTE INDLÆG. LÆS PÅ EGET ANSVAR!)

Det var da nogle ret svage argumenter, Fernis...for slet ikke at nævne at du afslørede slutningen på filmen, bare for at ødelægge oplevelsen for andre, fordi DU ikke kunne lide/forstå filmen. Ret barnligt.

Men lad mig dog lige afklare nogle ting du overså siden du åbenlyst havde alt for tralvt med at finde det mindste du kunne finde for at kritisere denne film:

1- Den er for "fantastisk" - Det er en film. Du ved nok, en opdigtet historie. Star Wars er osse ret fantastisk men det gør det ikke til en dårlig film eller underminerer hvad den prøver at sige(Hvor simpelt eller kompliceret det end måtte være).

2- Helten bliver skudt og dør ikke! - V havde armering i form af en brystplade der beskyttede hans krop og vitale organer fra alvorlig skade. De stoppede ikke alle kugler og beskyttede ikke hans arme og ben, men nok til at han ikke pådrog sig akkute skader på kroppen, der ville havde dræbt ham på stedet. Det bliver tydeligt nævnt, flere gange, at de medicinske ekperimenter V blev udsat for havde øget hans styrke, intelligens og agilitet. Derfor var han i stand til at modstå langt mere skade end et anmendeligt menneske kunne. Som V siger inden han dræber Creedy: "Beneath this mask there is more than flesh, there are ideas, and ideas are bulletproof". Eller, oversat i simple vendinger, som du måske kan forstå, så giver hans absolute og stædige tro på at hans idealer er de rigtige ham ekstra styrke til at fortsætte indtil han var sikker på at hans mission er fuldført. Desuden er hans mission allerede udført inden hans opgør med Creedy og hans håndlangere, idet han overlader den sidste del - at starte toget med sprængstoffet der vil ødelægge parliments-bygningen - til Evey. Det var hans plan at dø under kampen, efter at havde sikret sig at Sutler var død, men han han indser bagefter at han ønsker at se Evey en sidste gang fordi han elsker hende. Det måske en smule banalt men langt fra en grund til at afskrive en hel film.

3- Kampscener er overdrenve til fordel for helten! - Ja det kan du så osse beskylde 99.9% af alle andre helte i actionfilm. Og som allerede nævnt i argument nr.2 gav eksperimenterne på V ham unaturlige evner der gjorde ham istand til det.

4- Den er fovirende! - Filmen rummer dybte og et budskab der er mere end relevant, specielt i det samfund vi lever i nu. Lad ikke frygt give folkene med magt lov til at begrænse frihed. Du siger budskabet er forvirende, men man må da være mere end almendelig uobservant for at overse den. V skærer det ligefrem ud i pap for seerene med replikken "People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people".

02/08-06For fantastisk
DET ER PÅKRÆVET at nævne det, hvis der indgår spoilers i ens indlæg. Dette står MEGET TYDELIGT beskrevet i Scope's betingelser, som du jo HAR SAT FLUEBEN i at acceptere: "Indlæg må ikke indeholde 'spoilers' (afsløring af centrale dele af handlingen) med mindre der bliver advaret om dette i overskriften eller i begyndelsen af indlægget."

HUSK DET for der er ikke noget værre end at FÅ RØBET EN FILM

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.