Just Friends: Funny...

Just Friends
Film Just Friends
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Funny...Christian.

06/04-06Funny...
Ret så sjov komedie med Ryan Reynolds, hvor den fede teenager uden kæreste vender hjem efter ti år. Han er nu blevet smart og rig musik producer, men kærligheden (som han aldrig fik) fra gymnasiet lurer stadig. Plakaten er lidt misvisende, da Reynolds kun har "fat-suit" på i filmens prolog, men det gør nu ikke noget, for der er andre ting at grine af.

Der er utroligt meget phsysical comedy i filmen og Ryan Reynolds gør det rigtig godt, selvom det er det samme vi næsten altid ser ham gøre.

Anna Faris, der spiller en über dullet Britney Spears-agtig pop-diva, fik mig til at hulke af grin. Der er ikke en mand på planeten jorden hun ikke ville give et blow-job for at få sin vilje, mens hun samtidig er hidsig og en ikke ret talentuld sanger. Hun mener naturligvis selv at hun er Guds gave til Jorden. Virkelig morsomt spil...

Klassisk og egentlig uoriginal historie, men jeg var nu stålende underholdt og jeg synes filmen var herre-sjov og endda ret rørende.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.