Tal til hende: Cool nok film...

Tal til hende

05/12-02Cool nok film...
Anonym
Som overskriften siger, så synes jeg det var en cool nok film, men desværre ikke helt så god som jeg havde håbet på og regnet lidt med. Jeg skal da indrømme, at jeg havde sat forventningerne lidt op og regnet lidt med, at den skulle være suveræn. Desværre nåede den ikke helt de højder for mig.
Jeg havde set Almodovars "Kødet skælver" før og den synes jeg var en lille smule bedre end "Tal til hende". "Tal til hende" var lidt sørgelig, men ikke sørgelig nok til at jeg vil kalde den suveræn eller noget som helst. Jeg synes dog måske også udfadningen efter klimakset var lidt for langt og det fik mig til, at tænke på at det måske slet ikke var det der var klimakset alligevel.
Jeg kan dog godt lide stemningen i de to Almodovar film og jeg skal helt sikkert se nogle flere af hans film! Jeg kan også godt lide, at han laver film om normale folk man rent faktisk bekymrer sig om i stedet for platte ligegyldige helte figurer der skal redde verdenen fra en ond terrorist og som man har set portræteret 100-vis af gange i hjernedøde actionfilm (var der nogen der sagde Van Damme og Steven Seagal?).
"Kødet skælver" var mere en spændingsfilm og selvom sørgelige film næsten altid rangerer højere end knald, tju-bang action og/eller spænding for mig, så synes jeg trodsalt at "Kødet skælver" var en lille smule bedre end "Tal til hende" pga. dens stemning og spænding.
Men alt i alt, synes jeg som sagt at "Tal til hende" var en cool nok film, selvom jeg havde sat næsen op efter noget bedre, men skuffet blev jeg ikke direkte, selvom den måske lidt hurtigt vil gå i glemmebogen, hvor "Kødet skælver" sad i kroppen i lang tid efter, at jeg havde set den.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.