Red Scorpion: Underholdende Bundskraber

Red Scorpion
Film Red Scorpion
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Underholdende BundskraberThomas Nielsen
Go machoman!AB

25/04-06Underholdende Bundskraber
Toptrænet russisk agent (Lundgren) sendes til Afrika for at dræbe en antikommunistisk leder.

Med en instruktør som Zito, hvis største ”bedrift” vel er Chuck Norris krigsfilmen ”Missing In Action” og en skuespiller, hvis man kan kalde ham det, som stenansigtet Lundgren i hovedrollen, kan og burde ens forventninger kunne ligge et meget lille sted. Om dette har haft indflydelse på mit indtryk af filmen er ikke umuligt, for selv om den næppe kan kaldes videre kvalitativ, så følte jeg mig ærligt pænt godt underholdt af den omgang hjernedøde ramasjang filmen bød på og den bød endda på temmelig store mængder af det tillige med.

Man skal selvfølgelig kunne sluge en del kameler og se igennem fingre med et par lettere uheldige latterlige amerikanske undertoner. Men kan man det og ikke hører til dem der søger den store filmkunst, for ikke at sige slet ikke, selv om den har et par scener med en ældre sort jæger fra bushen der næsten er ved at forekomme poetiske midt i alle skyderierne, så vil jeg ikke udelukke at de faktisk kan risikere, som jeg, at føle sig underholdt. Om man så vil indrømme det, det er en helt anden sag.

Efterfølges af ”Red Scorpion 2”.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.