Half Past Dead: Solid Action Ødelægges Af Rodet Handling

Half Past Dead

28/04-06Solid Action Ødelægges Af Rodet Handling
Undercover agent (Seagal) i fængsel, må tage kampen op mod en gruppe forbrydere, der har besat fængslet for at få en dødsdømt mand til at fortælle hvor han har gemt de mange millioner han har stjålet.

Denne Seagal film byder egentlig på nogle ganske udmærkede og solidt lavet actionscener og en pæn billedside for genren. Men desværre er handlingen så forvrøvlet og dårligt skruet sammen, at det ødelægger hvad der ellers kunne have været en underholdende lille tju-bang film. At en af de kvindelige skurke (Peeples) tillige skal gå så frækt klædt som hun skal, virker også direkte fornærmende latterligt, det er tydeligt at hun skal være uartig og sexy og det er hun helt sikkert også, men selv for en lille B-film som denne er det altså for tyndt når det køres så langt ud som her.

Jeg kan kun sige at det er ærgerligt at man ikke kan få mere ud af resten af filmen, for der er som nævnt egentlig flere actionscener som underholder helt godt, og med en bedre instruktør eller i hvert fald bedre instruktion og en bedre historie, kunne dette være blevet en af de bedre Seagal film.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.