Ghost Ship: Worth Every Penny

Ghost Ship
Film Ghost Ship
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Min debutgyser=)LOlEN
Spørgsmål!!Anonym
Klassisk Gyser....fisken8888
Genial..MikeHelsingør
Worth Every Pennypinhead
helt iorden!!Chrissernisser
Qwap!sarastro7
Oh my God!Anonym
Indlæg Se alle indlæg (24) Se mere

01/05-06Worth Every Penny
Så denne film og dens lidt for seje cover hos min videopusher for 40 kr. så jeg tog chancen, og pga. folkene bag forventede jeg mig et solidt og underholdende stykke tju-bang gyser og forventningerne blev da også indfriet

Et hold af macho sømænd (og kvinde) får et tip af den anonyme Jack Ferriman (navnet emmer af råddenskab) om at der ligger et forladt skib ude i midten af havet (suprise).
Da holdet ankommer sker der straks underlige ting og snart er hele ´besætningen i færd med at kæmpe for at holde sig i live, det ville være synd at afsløre resten her.

Joel Silver, Gilbert Adler, Robert Zemeckis og Th13en Ghosts instruktøren Steve Beck har skruet en god actiongyser sammen uden for mange dikkedarer, filmen har en af de mest overrumplende introer jeg har set i længere tid og derefter tager farten ikke af mange sekunder af gangen.

Historien skal man ikke gøre for meget ud af da den jo ikke ligefrem indeholder noget ekstraordinært inden for genren, og essemblet af skuespillere gør det også på automatpilot specielt Gabriel Byrne der synes at falde mere og mere til hollywood-mainstream.

Filmen er overraskende brutal og blodig og det kan nok være Robert Kurtzman og KNB EFX holdet ikke har sparet på filmblodet.

God og underholdende så længe den står på og ikke en kæft mere men god til en hverdagsaften hvor man gerne vil koble af med uoriginale chockeffekter og masser af proteser

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.