Out of Reach: Hvem Vil Underholdes Af Dette?

Out of Reach
Film Out of Reach
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Hvem Vil Underholdes Af Dette?Thomas Nielsen

02/05-06Hvem Vil Underholdes Af Dette?
Tidligere agent (Seagal) tager til Østeuropa, for at undersøge hvad der er blevet af den pige (Nowakowska) han har skrevet sammen med. Det viser sig hun er ved at blive solgt i en afskyelig menneskehandlen og så må vore agent atter trække i arbejdstøjet og tage affære.

Det er næsten en vederstyggelighed i sig selv, at man tager fat på så vederstyggeligt og alvorsfuldt et emne som børn der sælges til sex, i en fordummende actionfilm med en udslidt Seagal i hovedrollen, og når det så tillige er så ringe gennemført og fortalt som her. Man kunne selvfølgelig også kalde valget modigt og rose filmen for at turde tage fat på et emne der ikke ses ofte på film, men når formålet klart kun er underholdning og filmen ikke engang formår at levere den del og slet ikke tør tage springet og vise de menneskelige og psykologiske omkostningerne for de børn der desværre oplever den slags i virkeligheden, selv i en film som denne her, så er det altså svært at forsvare.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.