Operation Cobra: Det' så trist, det' så trist

Operation Cobra
Film Operation Cobra
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Tyndchampion1
Det' så trist, det' så tristRasmusFL
StyrerAnonym
Alstrup og intet andetAnonym

12/05-06Det' så trist, det' så trist
I Danmark har vi vist vi på internationalt plan, sagtens kan lege med, når der skal laves film. Med "Operation Cobra" lægges dansk film i hænderne på Lasse Spang Olsen, der via. blot denne spillefilm, var tæt på som godt som at skamfere indtrykket af vores nydelige filmland. Når vi herhjemme skyder ved siden af, må det siges at finde sted mere harmeligt en enhver kunne have forudset.

"Operation Cobra" er et terrorist- og gidseldrama, af værste skuffe iøvrigt, der giver os historien om en harmonisk familie, der tages til fange i deres eget hjem. Den ondsindede flok terrorsiter de holdes fanget af, har en bro ikke så fjernt derfra som mål, men det er indenfor familiens hus mure at dramaet udspiller sig.

Da filmen styres af slattent skuespil og en spændingsnerve på størrelse med et saltkorn, går alt naturligvis grueligt galt. Historien går fra start over gevind med det så latterlige plot og fortællingen af det, og nej, Lasse Spang Olsen, ikke engang terroristernes amerikanske dialog der køre derudad under walkie-talkierne kan få mig op ad stolen - på det punkt bliver der simpelthen nød til at kunne præsteres mere end så tosset en Hollywood-efterligning.

"Operation Cobra" er en skamplet, der heldigvis så småt ved at fortrænge med årene. Den skrabende bunkarakter der tilfalder filmen holder dog til dato stik, så sandt som det er sagt.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.