Store planer: Musikalsk Banalitet

Store planer

13/05-06Musikalsk Banalitet
Lige ude af fængslet, beslutter Willy (Larsen) sig for at samle sit gamle band, for en sidste gang at se om de kan opnå den succes han så meget drømmer om.

”Store Planer” er en filmisk musikalsk bagatel med manuskript af Kim Fubz Aakeson, der også har skrevet manus til andre danske film såsom ”Kinamand” og ”Den eneste Ene”. Den er instrueret af J. W. Nielsen, der har stået bag film som ”Den Sidste Viking”, ”Okay” og ”Manden Bag Døren”. Finder man glæde i nogen af den, så kan man sikkert også finde en smule lune i denne her, men næppe heller meget mere.

Den romantiske historie, hvor den ærbare luder, fortolket af Christensen, forelsker sig i den kiksede og uheldige musiker-wanna-be og vice versa, er ikke videre opfindsom og ideerne kommer aldrig helt til sin ret, det er som om filmens problematik aldrig får lov til at udfolde sig til andet end ligegyldige banaliteter. Historien reddes dog af en godt spillende T.B. Larsen og et par solide musikalske indslag. Havde det ikke været for dem, så havde vi stået med en gaber af rang.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.