Ringenes Herre - De to tårne: Peter Genialtson

Ringenes Herre - De to tårne

11/12-02Peter Genialtson
Utroligt!! At det kan lad sig gøre at lave film der lever så godt op til bøgerne og samtidig underholder de der ikke har læst Tolkiens mesterværker.

Jeg så filmen i dag (11/12 - 02) til en forpremiere for biografbranchen. Og jeg må indrømme at filmen levede op til alle mine forventninger. Jeg følte mig bedre underholdt end jeg gjorde da jeg så den første. Tre timer er aldrig før gået så hurtigt!

Filmen fortsætter hvor den slap. Frodo og Sam er på vej til Mordor, Merry og Pippen er blevet fanget af Urak-haier og resten af Fellowship'et dræber orker....
Etteren var til tider lidt for højtidlig og langtrukken indimellem. Det er De to tårne ikke! Der sker hele tiden noget.

Gollum/Smégol har en halvstor rolle i de to tårne. Han er computeranimeret. Men han er genialt godt lavet! Glem Jar-jar-Binks og Dobby - de kan ikke hamle op med Gollum. Ja, Gollum er faktisk så godt lavet, at han er bedre end selveste Willem Dafoe var i Spiderman (vent og se... I vil forstå) New line cinema overvejer at indstille Gollum til en oscarnominering. Det kunne være lidt sjov hvis han vandt, for så ville han blive den første computeranimerede skuespiller nogensinde, der vandt en oscar. Og det har han fortjent!!!

Generelt set er denne film mere mørk og dyster end den første. Ringen er ved at tage over Frodo, og Saurumans hær på 10.000 urak-haier er ved at overtage menneskenes verden. Men der kommer alligevel jævnligt en sjov kommentar, og det gør ikke det fjerneste. Filmen holder stilen. Humoren er fed, actionen er fed, skuespillerne er meget gode og hele filmen er arbejdet flot igennem.

Peter Jacson er en genial lille mand! Han kan sit kram. Han har endnu ikke lavet noget der var dårligt. Efter min mening er denne triologi det bedte han har lavet. Og derefter kommer Heavenly creatures.

De to tårne er virkelig genial og flot. Der er intet at brokke sig over! Utroligt!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.