Air Force One: Wow!

Air Force One

16/06-06Wow!
Jeg må virkelig indrømme jeg er forbløffet.

Sådan ligger landet: En åbenlyst intelligent skurk får møvet sig ind i Air Force One - verdens sikreste fly! Med sig har denne utroligt målrettede skurk 5 lakajer, plus en korrupt amerikaner, altså en insider inde i selveste flyet. Syv skurke i alt, mægtigt! De har våben, de har kontrol over flyet, de har gud-ved-hvor-mange-gidsler - INKLUSIVE både præsidentfruen og datteren! Nu har disse hidsige små russere overtaget, hva? Næ, ikke helt. De glemte hvem de var oppe imod: Harrison Ford. Og hvis det er noget Hollywood har lært os, så er det at Harrison Ford er helten og at han altid vinder. Det kan selv de mest overlegne skurke ikke stille noget op imod!
Desværre er denne Hollywood-kontrakt skyld i at denne film bliver så forbandet urealistisk. Gennem hele filmen har Ivan Korshunov (überskurken, spillet af Gary Oldman) været intelligent og koldblodet, og dog i de sidste 70 minutter af filmen, mister han sin hjerne! Han begår fejl der er tydelige for selv et 10-årigt barn, hvilket er umådelig irriterende.

Ak ja, dette er vel den SIDSTE amerikaniserede film. Nu kan de ikke slippe afsted med det længere, uanset hvad (desuden er russere ikke populære skurke længere. Og det er tyskere og briter heller ikke. Nu er det arabernes tur.).

Gary Oldman prøver at aflede os fra filmens kvalitet ved at forbløffe os alle med sit mesterlige talent, men desværre kan end ikke Accenternes Herre få os væk fra det faktum at den ellers vittige Wolfgang screwed it up denne gang. Så er det jo også okay for Oldman at indrømme at han manglede at betale nogle regninger da han gik med til at spille med i denne film. Selv skuespillernes job kan vel være kedelige engang i mellem.

Men, ellers godt klaret, Harrison. Du vinder. IGEN.

Nuff said.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.