De Fantastiske Fire: Marvel under middel

De Fantastiske Fire

25/06-06Marvel under middel
Med film som Spiderman, Xmen og Batman begins i baghovedet må Fantastic 4 betegnes som en stor skuffelse og et mislykket projekt.

Største anke mod filmen er, at den er næsten 100 pct. ren overflade (kun The Thing levnes en smule psykologisk dybde) uden egentlig plot og drive i historien. Mange scener har ingen funktion i forhold til fremdriften i fortællingen, men er udelukkende med for at skubbe filmen op på acceptable halvanden time. Dette gør, at filmen forekommer meget fragmentarisk og ligegyldig. Desuden bliver alle pointer skåret ud i pap og bøjet i neon flere gange, så det ofte er helt pinligt.

At filmen trods alt får to stjerner skyldes, at den ikke er helt uden humor og rummer en del visuelt imponernde øjeblikke, men selv disse er ikke over, hvad der ses i andre middelmådige hollywoodaktionproduktioner. Desuden er man nogenlunde underholdt meget af vejen, men når handlingen ikke kædes bedre sammen og bindes op på et overordnet plot bliver man aldrig rigtig grebet af filmen.

Alt i alt en skuffelse, i det filmen på ingen måder formår at engagere seeren og efterlader en med følelsen af at have set en utrolig ligegyldig og intetsigende film.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.