Toy Story (org. version): ₪ Pixar begins ₪

Toy Story (org. version)

04/07-06₪ Pixar begins ₪
Anonym
Toy Story er en dejlig film. Så dejlig at det næsten ikke er til at bære. Den er så varm, at mindst alle kan se med, og bør se med.

Toy Story er verdens første hundrede procent computerskabte film. Det er til gengæld også den bedste. De har virkeligt haft fat i, hvad alle drenge har forestillet sig. Pixar har igen og igen vist hvad de duer til, og er helt klart verdens bedste animationsselskab. Disney har forsøgt sig men er gået helt forgæves med den pinlige Chicken Little, Dreamworks har også forsøgt sig og er ikke helt dumme, med den rimeligt sjove Shrek. Men der er ikke nogen, der har den klassiske Pixar magi. Pixar bliver kun ved med at gøres os muntre, med alle deres klassikere.

Tom Hanks og Tim Allen lægger de gode stemmer til. Det er endnu en ting Pixar aldrig er gået forgæves med, kun med deres nye Cars hvor Owen Wilson dog er lidt slatten. Toy Story er også godt animeret for sin tid. Dog kan man godt se et, for eksempel mennesker er meget mere primitivt lavet end de ville være i dag.

Der er nok gode grunde til at se Toy Story. Den er sød, sjov, varm og ikke mindst familievenlig. Det er sjældent med så fremragende animationsfilm, og man kan ikke lade være med at sidde på nåle, når man hører nyheder om Pixars nye produktioner. De har aldrig skuffet mig, og det gør de (forhåbentlig) heller aldrig.
Bon Apettit!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.