Criminal: Godt...

Criminal

11/07-06Godt...
...at være tilbage på siden efter en måned med VM-bold. Skønt at have tid til film igen. Glæder mig til at læse anmeldelser fra jer alle - og lad os så få snakket noget film!

11/07-06Godt...
... At have dig tilbage. God anmeldelse/godt comeback ;)

Nu begynder dog for alvor det jeg prioitere højst, nemlig "Tour de France". Når, men det nu ligge.

Hvad mener du iøvrigt om VM-afslutningen?

11/07-06Rasmus
Nu skulle det jo helst handle om film her på siden, men siden du nu spørger, synes jeg vi så turneringens fire bedste hold i semifinalerne. Tyskerne overraskede positivt, men i sidste ende var det de to stærkeste hold, der stod tilbage i finalen, når nu hold som Brasilien, England, Sverige og Holland skuffede gevaldigt.

For mig var det næsten ligegyldigt, om det blev Frankrig eller Italien, som blev verdensmestre, da de begge havde fortjent titlen. Frankrig har måske nok stået for det kedeligste fodbold af de to hold (i hvert fald hvis du tæller deres to første kampe i gruppespillet med), men omvendt har de været indbegrebet af proffessionalisme, og med en kølig Zidane som imponerende maskinmester (bortset fra en enkelt maveskalle), har de været et mandskab af høj klasse.

Alligevel kunne jeg ikke lade være med at juble lidt med, da Grosso satte det afgørende straffespark ind for Italien. Træner Lippi har nu for alvor slået det sidste søm i kisten og ladet den defensive catenaccio-fodbold afgå ved døden. Han har revolutioneret den italienske spillestil, og truppen i denne turnering har hele vejen igennem spillet, som var livet på spil. Det har i sandhed været en fornøjelse at følge dem. Et 11-tal til støvlelandets drenge, mens VM som helhed nok kun kan snige sig op på et 8-tal. For megen defensiv taktisk fodbold - for få individualister på banen.

P.S. Puha, hvor jeg glæder mig til Scorseses "The Departed"! (så handler det da lidt om film ;o)

11/07-06Emil
... Ja et hold som Brasillien bidragede ikke rigtig med de individualister og det flotte spil du efterlyste, og det var synd. Desuden lå top-scoreren som du nok ved, Klose, på blot fem mål ved VM's afslutning! Det ligner lidt dette VM i en nøddeskal.

Jeg var faktisk personlig meget glad for Italiens sejre, de hold der stod i finalen taget i betragtning. Fra starten havde jeg håbet på et hold som Spanien, men desværre...

Scorsese's nye? Er det det der re-make af den koreankse "Infernal Affairs"? For så forstår jeg godt du glæder dig :)...

Som du måske, måske ikke har set, har jeg skrevet en anmeldelse af filmen "The Thin Red Line". En film som jeg er helt og aldeles "forelsket i" og som jeg vil høre om du har set? Naturligvis også hvad du syntes om den... ;)

11/07-06Jep...
...det er "Infernal Affairs"-remaket, jeg snakker om. Jeg synes den originale film var god, og med Scorsese ved roret og et sandt drømme-cast til rådighed kan det ikke gå helt galt.

"The Thin Red Line" er en film, der har været på min "must see"-liste i lang tid. Siden alle roser den til skyerne, venter jeg bare til den helt rette lejlighed opstår, hvor jeg har tid og ro til den (kan du følge mig?). Jeg ser den dog snart - tak for påmindelsen ;o)

11/07-06Jep...
... Jeg kan sagtens følge dig.

Glæd dig ;)

12/07-06A hvaffor noget Emil?
Har du ikke set "Thin red line"??? Kan du så komme afsted. :o)
Et af de filmiske højdepunkter i mit hidtidige liv. Ikke mindst visuelt.
Som Rasmus så rigtigt siger: Glæd dig!
Dog anbefales det at se den en søndag eftermiddag, hvor der ikke er andet at lave.

Har iøvrigt netop set "The New World" og sad overraskende nok tilbage med en flad fornemmelse.
Er nok nødt til at se den igen.

Mht. VM: Så synes jeg helt klart, at Argentina og Spanien havde fortjent at være blandt de sidste 4.

12/07-06Days Of Heaven
Malick's "Days Of Heaven" med Richard Gere så jeg iøvrigt for nyligt. WOW! Den kunne du godt komme igang med, Force, hvis du ikke allerede har været det.

Og til alle andre interesserede er den naturligvis også anbefalet.

(iøvrigt hedder instruktørens krigsfilm "THE" Thin Red Line") ;) ... hehe

12/07-06Force
Jamen jeg glæder mig skam også, og ved godt det er på høje tide at få den set. I'll get right on it - og mon ikke en anmeldelse følger. Godt at se dig anmelde igen i øvrigt Force, keep it up!

12/07-06Days Of Heaven
hey drenge. Så lige jeres snak om bold og lidt film, hehe så jeg ville lige også blande mig et øjeblik.

VM: Som helhed meget skuffende, vi manglede de helt store brag-kampe. Bedste øjeblik var, (synes jeg) dramaet mellem kroatien og australien. Fantastisk kamp. Tysklands kampe var dybt underholdende, og har efter min mening spillet det mest underholdende bold, med spanien, som desværre atter engang røg ud for tidligt. Så hvis jeg sku give denne vm stjerner, så var det nok kun 3. Stemningen var så til gengæld den bedste jeg har set ved en slutrunde. Men en god sommer med masse af sport, især fodbold og tennis. Tour de France siger man absolut intet. Nogen der så wimbledon? Federer er da for genial.

Men tilbage til film. Nu er jo Pirates på programmet, så den lader jeg op til.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.