Kiss Kiss, Bang Bang: Buddy-komedien er tilbage!!!

Kiss Kiss, Bang Bang

18/07-06Buddy-komedien er tilbage!!!
Mange fede anmeldelser af denne fremragende krimikomedie er allerede skrevet her på siden, og efter endelig at have set filmen må jeg tilslutte mig den jublende flok.

Stort set alt lykkes i denne film. Meta-rammen med Robert Downey Jr. som fortæller, der styrer os rundt i handlingen på mest komiske vis er genial. Ligeledes er hans skuespil, som får fremragende modspil af Val Kilmer, som er bedre end meget længe set. Deres samspil er helt i verdensklasse og vækker minder om de glade sen 80ere, hvor såkaldte buddy-movies havde sin storhedstid. Men med buddy-manuskriptforfatteren over dem alle ved roret er det måske ikke så mærkeligt.

Derudover fungerer filmen både som krimi, kærlighedsdrama og ikke mindst komedie. Guldkornene kommer på samlebånd og timingen i både dialogen og situationskomikken er helt i top.

Som de fleste andre her på siden vil jeg anbefale filmen på det kraftigste til alle med bare den mindste interesse for film... eller bare folk som har lyst til at se en film i topklasse.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.