Abernes Planet: ₪ En fuser fra Burton's hånd ₪

Abernes Planet

05/08-06₪ En fuser fra Burton's hånd ₪
Anonym
Mange har omtalt Planet Of The Apes som en fed og anderledes film fra Burton's side. Jeg syntes det modsatte. Efter min mening har Burton altid stået som manden der skabte sin egen verden og lavede film ud fra den. Bare ikke med Planet Of The Apes. Han har tidligere skabt de fremragende film, som for eksempel Ed Wood, Edward Scissorhands, Batman og ikke mindst den herlige Corpse Bride. Så hvad kunne der overhovedet gå galt?

Filmens samlede spilletid på 2 timer føles meget hurtigt som 3. Den er utroligt kedelig, og det er som om at Tim Burton kun har lavet et halvt stykke arbejde. Og en meget usympatisk hovedperson udvikler sig ikke spor. Mark Wahlberg der normalt plejer at levere sin rolle noget mesterligt, men denne gang er han ikke spor god. Men man kan næsten heller ikke lade være med at blive skuffet, når Scopes brugere har fået den op på et gennemsnit af 92%. Også selvom mange af de meget dygtige skuespillere er med kan det ikke redde denne her hjem.

Tim Burton er klart et af mine yndlingsinstruktører, en mand der altid står for noget nyt og anderledes. Ligeledes er Tim Roth et af mine yndlingsskuespillere. Bare ikke denne her gang. Alle i denne film gør ikke deres jobs særligt godt, undtagen teknikerne der til gengæld spiller med kræfterne. Det enste jeg kan sige der er originalt ved denne film, er den meget åbne slutning. Ellers syntes jeg ikke at der er noget anderledes, eller originalt der normalt pryder Burtons film.

Som overskriften antyder er det en sand fuser. kom igen!

06/08-06En Fuser Fra Burton's Hånd
Det var da lige lovlig hårde ord. Jeg betragter personlig "Planet Of The Apes" som en flot og vellykket eventyrfilm.

Indrømmet, Burton har set bedre tider, men "Planet" er ikke helt så skidt endda ;)

06/08-06En Fuser Fra Burton's Hånd
Anonym
Rasmus, grunden til at jeg synes at Planet Of The Apes er en smådårlig film er bla. at hovedpersonen er usympatisk og at filmen aldrig rigtig formår at blive spændene.
Til gengæld er jeg blevet lidt interesseret i at se Udflugt Med Døden efter at du har givet den 6 Stjerner.

06/08-06En Fuser Fra Burton's Hånd
Godt, for den burde du se.
Helt sikkert!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.