Pirates of the Caribbean - Den sorte forbandelse: Welcome ...

Pirates of the Caribbean - Den sorte forbandelse

07/08-06Welcome to the Caribbean, Love..
Det er næsten 3 år sinden jeg så den her for første gang. Og hvem tænkte ikke til at starte på, at denne film ville ville floppe total, da pirat-film jo aldrig fungere. Jeg gjorde i hver fald, men af en eller anen årsag ente jeg stadig i biografen og så den.
Jeg var så MEGET overresket da jeg gik ud, og kan huske jeg sagde til migselv: "Den her er faktisk ret god."
Filmen har det hele.. Det gode mod det onde, kærlighed og den sjoveste pirat du sikkert nogen sinden kommer til at se.

Johnny Depp som (Captain) Jack Sparrow er ikke den mest almindelig pirat og du ville nok ikke komme til at se en nogenlunde sådan de næste mange år.
Orlando Bloom som Will er heller ikke et dårligt valg efter min mening. Whem ellers kan være lidt af en bad boy og stadig nørdet nok til at være Will?
Keira Knighte som Elizabeth udfordrer spørgsmålet om den gode pige.. Kan du være sød og være omringet af pirater?
Geoffrey Rush som Barbossa er dog mere dominerende end de andre i filmen, dog unden at skubbe de andre til side, og det funger rigti godt.
Og lad os nu heller ikke glemme de mindre karakterek, som alle også er gode, men dem burde du selv nyde når du (gen)ser filmen.

Og når der nu alligevel er gået 3 år, tænker de fleste nok: "Er den stadig det værd?" AYE! (ja) Specielt, hvis du har planer om at se foresættelserne.. Se på mig. Selvom der er gået så lang tid kan jeg stadig ikke fåå nok af denne film.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.