Kiss Kiss, Bang Bang: ₪ Watch Watch ₪

Kiss Kiss, Bang Bang

10/08-06₪ Watch Watch ₪
Robert Downey Jr. Er en fremragende skuespiller. Men jeg har dog aldrig, set ham så fremragende som i denne her. Han er den forvirrede og keglede Harry Lockhart, der er det forkerte tidspunkt på det forkerte sted. Og jeg må nok indrømme; jeg har aldrig grint så meget over en film som denne her! Kiss Kiss, Bang Bang er et fantastisk mesterværk, der absolut burde ses af alle. Man må simpelthen tage hatten af for Shane Black, der helt bestemt har skrevet et af de bedste manuskripter nogensinde.

Jeg har hverken set Lethal Weapon serien eller The Long Kiss Goodnight, men mit førstehåndsindtryk med denne filmmand er utroligt. Filmen er en genreblanding der har rod i film-noir, krimi, spænding og action for bare at sige nogen få. Desuden er actionscenerne virkeligt imponerende udført.

Hvis man er filmelsker, er der ingen vej uden om. Kiss Kiss, Bang Bang er en opvisning i, hvordan man blander genrer, uden at det ender op i en stor masse. Robert Downey Jr. Og Val Kilmer er det fødte makkerpar, og jeg har helt bestemt svært, ved at forestille mig andre end de to i hovedrollerne. Kiss Kiss, Bang Bang er helt bestemt et af de bedste film nogensinde. Så hvis man vil have spæning og grin, er der kun en løsning. Og den heder Kiss Kiss, Bang Bang.

11/08-06Watch Watch.
Er enig i, at filmen er god, men den bliver aldrig nogensinde på højde med Seven... og hvor sammenlignen kommer fra, har jeg iøvrigt svært ved at se.

Bevares, Kiss Kiss, bang bang er en superfed film, men Seven er et mesterværk og en af de bedste film ever.

11/08-06Watch Watch.
Noget jeg bemærkede i anmeldelsen var at i nok ikke vil blive enige med mig. Hvilket der jo så passede, ihvertfald med dig.
Sammenligningen er jo bare at Seven er et mesterværk, hvilket Kiss Kiss, Bang Bang også er.

13/08-06Watch Watch.
Point taken, selvom jeg nok aldrig bliver enig i, at de kan sættes i samme bås. Men er da enig så langt, at det er to virkelig fede og anbefalelsesværdige film.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.