Scary Movie 4: I Kø For At Levere Lav-Komik

Scary Movie 4

27/08-06I Kø For At Levere Lav-Komik
Den foreløbig 4. (men ikke sidste) ombæring af spoof-serien “Scary Movie” forsætter hvor del 3. den slap, hvor så mange film (og andet) parodieres at det nærmest er umuligt at holde redde på dem.

Det er ikke lige sjovt hele tiden og der kunne med succes have været sorteret i ideerne. For hver ti jokes der diskes op med, er det kun sådan cirka en der fungerer og får en til at trække på smilebåndet. Til gengæld er der så omtrent ti gags og jokes i minuttet, så på den måde er der ikke langt mellem grinene. Det kræver så at man fanger dem, for de står i kø for at komme til. Der er ganske enkelt for mange og de kommer derfor ofte ikke til sin ret og det kniber jævnligt også med timingen, der er slap. Her skulle de have lært lidt af deres egen trailer til filmen, for der er indfaldene ærligt meget mere skægge, da de tåbelige gags rammes lige på kornet.

Historien, der nærmest glimmer ved sit fravær, er noget rodet vrøvl der læner sig op af Spielberg’s “War Of The World”, tilsat et par kendte gysere. Den er episodisk og egentlig kun en undskyldning for at fyre diverse gags og parodier af. Det er tydeligt at man har fundet på det ene og det andet man kunne gøre grin med og spoofe og så forsøgt halvhjertet at kæde dem sammen, for at det skulle ligne en film. Men det ligner mere et varieté-show.

Skuespillet er ikke overraskende ringe, men effekterne er så til gengæld overraskende virkningsfulde og solide, genren taget i betragtning.

Måske er jeg hård eller måske var det bare ikke dagen, men jeg kedede mig ærligt en del og den får ikke lov til at snige sig op på de 3 stjerner. Men er man til genren og har kunne more sig over del 1 og 3 (del 2 var
uforskammet ringe), så leverer denne her sikkert også varen for de fleste.

Efterfølges af "Scary Movie 5".

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.