Superman Returns: Den uovervindelige mand!

Superman Returns

30/08-06Den uovervindelige mand!
Bryan Singer, som bekendt sprang fra at gøre den sidste x-men færdig, til fordel for verdens hidtil dyreste film, Superman Returns. Klogt eller ej skal jeg ikke kunne udtale mig om, men han har i hvert fald videreført nogle af hans varemærker til superman, og det ses. Superman i sig selv måske synderlig spændende, men Singer forsøger at gøre ham interessant, og det lykkedes fint i perioder. Forvent ikke et actionspækket raket hele filmen igennem, det er det ikke - faktisk er der tale om en afdæmpet superhelte film. Visuelt er det en imponerende flot film, og har så smukke scener.

Alt i alt en vellykket film, som tåler en biotur. En sand mester mener jeg ikke Singer er, men dygtig instruktør, og dygtig til at skrue en god film sammen, og det er lige præcis det superman er. En god film, men ikke mere.

01/09-06Den uovervindelige mand!
Selvom Superman er født Superman og ændrer sig til at være et almindeligt menneske, er det fede og sjove ved hans karakter jo stadig Clark Kents drøm om at være en helt, der kan klare alt. Den drøm, der bor i enhver dreng eller mand om at kvinden vi begærer skal indse at vi i virkeligheden er en helt der kan klare alt og alle. Det er jo stadig det som Superman-figuren bygger på. Bare gjort på den måde, at han fra fødslen er en helt, men det går vi jo også rundt og tror om os selv.

01/09-06Den uovervindelige mand!
Tænk, for en gang skyld siger du noget der er rigtigt Sandmand;o)

Za, jeg vender lige tilbage til dig senere, for du fortjener naturligvis et ordentligt svar, og det har jeg ikke tid til nu, men Sandmand er inde på lidt af det.

02/09-06sv. Den uovervindelige mand!
Superman er vel egentlig ikke født som helt....eller i det mindste ikke mere "helt" end et lille Jesus barn, hvis skæbne blev, at de mennsker han kom for at redde vendte sig imod ham.
Jeg synes mere han er en frelser, især i film versionerne, hvor Superman i den første film har et "Why have you forsaken me?"-moment med sin fars "ghost" inden han redder jorden ved at ændre historiems gang. Det er ikke noget der er set i tegneserien, at Superman kan bryde alle fysiske love og, ved at få Jorden til at dreje den modsatte vej, skrue tiden tilbage.

Hvis Krypton ikke var gået under, ville Kal-El siikkert have spildt sit liv med at omvende de konservative kræfter på Krypton, præcis som hans far gjorde det. Men det ville da have været en kedelig historie ;)

Men husk sandmand....det er både Clark Kent og Superman der har menneskelige brister og følelser.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.