L.A. Confidential: ₪ God gammeldags krimi ₪

L.A. Confidential

03/09-06₪ God gammeldags krimi ₪
Anonym
Los Angeles, vi befinder os i 1950'erne. Vi har tre hoved personer. Den temperementsfulde politimand Bud White, der elsker at forsvare kvinder. Ed Exley den politimand der stræber så det står efter. Og Jack Vincennes er celebrity strømeren der sladrer til sladder bladet Hush-Hush. Tre negre bliver anholdt for et mord på en diner, men de fornemmer at der står en hel del mere bag.

L.A. Confidential er simpelthen bare så godt som man kan få det, og lidt mere til. Curtis Hanson har et imponerende øje, og har ramt tidsbilledet præcist og utroligt sikkert. Desuden er castet noget af det mest imponerende. Kevin Spacey, Guy Pierce og Russel Crowe. Tre af verdens bedste skuespillere. Og en instruktør der hvirkeligt spiller med musklerne.

L.A. Confidential kan sagtens klare et par gensyn. Filmen er meget indviklet og kompliceret, på den måde at der er mange personer at holde styr på. Filmen har nogen af verdens bedste scener, især afhørings-scenen er blændene og utroligt spændene. Film kan ikke blive meget bedre og L.A. Confidential i toppen af min topfilm liste. Det er film når det er bedst.

Et kompliceret thriller drama kan L.A. Confidential bedst beskrives som. Kevin Spacey har efterhånden forbavset mig så mange gange, med hans isnende præstationer, så det må efterhånden være en yndlingsskuespiller gemt i ham. Det hele er simpelthen bare så gennemført lavet. En helt igennem framragende film.

05/09-06Et godt øje
Sanderbo, jeg er ikke helt enig i at L.A. Confidential er en så kompliceret film som du giver udtryk for, vel er der mange handlingstråde, men de flettes gnidningsløst sammen tiil en stor sag, jeg havde i hvert fald på intet tidspunkt decideret svært ved at se denne film som helhed.

Men en ting er vi enige om, L.A. Confidential er en af de mest sublime krimier nogensinde (ikke mindst på grund af Spacey og Crowe)

06/09-06Et godt øje
Anonym
Du har helt ret i at Spacey og Crowe spiller, ja, perfekt eller noget lgnende. Pinhead, der er langtfra den mest komplicerede film jeg har set, men jeg synes der er en hel del personer at holde styr på. Mere mente jeg ikke.

06/09-06Et godt øje
Nå okay! Ja du har ret i der er mange personer at holde styr på, så tolkede jeg bare din anmeldelse forkert :-)

07/09-06Et godt øje
Anonym
Nu er det rettet! Tak for at minde mig om det.

21/11-07DeVito og Pearce
DeVito og Pearce må man heller ikke lige glemme ;)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.