Biler (org. version): Rørende og super-flot.

Biler (org. version)

05/09-06Rørende og super-flot.
Det er rigtigt, at Cars er ikke den sjoveste film Pixar har lavet, men den er fabelagtigt flot at se på og historien er forudsigelig men rørendende. Castet "voicer" som sædvanlig rigtig godt - store roller såvel som små - og især Paul Newman er en fornøjelse som Radiator Sprinhgs' gamle overhoved.

Der er dog stadig en del flere grin end i en gennemsnitskomedie fra Hollywood , så på den front synes jeg anmelderne har været lidt hårde. Og byens "køer" er simpelhen noget af det sjoveste jeg har set...

Noget meget fascinerende ved filmen er at mange af flotte baggrunde (klipper, bjerge, ørken etc etc.) er former fra bilverdenen, hvad enten det er motor dele eller den kendte bagdel på en gammel Cadillac. Til tider kan dette sammen med de ufattelige mængder matematik og geometri, der flyver henover skærmen i form af biler, balde, støv, træer og omgivelser, være lidt distraherende - for mig anyway. Men for en distraktion ville jeg mene det er en af de bedre ;)

Mine kritikpunkter er kun, at filmen enkelte steder mister tempoet og til trods for de sjove benmrkninger ikke er heeelt så skarp som de sidste par stykker fra Pixar.

Men jeg vil stadig varmt anbefale at du ser den i biografen. Wow den hører hjemme i en biograf med digital projektion. Den ligger måske limellem fire og fem stjerner, men da filmen trods alt ikke er helt så god som fx. Finding Nemo, The Incredibles og Monsters Inc, bliver det til fire.

Pixar altså stadig på toppen af animation, og der håber vi at de bliver.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.