Biler (org. version): Smuk, rørende og sjov film!

Biler (org. version)

08/09-06Smuk, rørende og sjov film!
John Lassenter har gjort det igen! Han bragte sig for alvor på banen med "Toy Story" 1 og 2, og er efterfølgende kommet med "Græsrødderne" og nu "Biler".

Biler er fremragende godt lavet. Det er helt utroligt hvad man nu om dage kan lave med animation. Der er ingen grænser!
Animantionsfilm giver en meget mere sjov og pålidelig måde at lave film på, at der er så mange flere finesser og detaljer, som animationsfilmene nu om dage disker op med. Dette gør, at filmen aldrig bliver kedelig, da hver eneste scene indeholder noget at se på, hvis i forstår.

De har lavet verdenen i "cars", som den ville have set ud, hvis det var bilerne der regerede verden, og jeg blev faktisk lidt overrasket, da jeg så at alle tilskuerene på tilskuerpladserne i Piston-stadionet var biler. Der kunne jeg næsten ikke lade være med at grine.

Filmen gør som den første, efter min mening, en forsøg på at skildre forskellige personer. Alle personerne(bilerne) i filmen, har hver deres særhed, hver deres holdninger og meninger, og Lassenter får faktisk gjort det så godt, at man næsten ikke rigtigt ved, hvem man skal "holde med", da den viser synspunkterne fra hver deres gode vikler.....

Humoren er helt i top efter min mening, og er langt sjovere end en normal komedie. Sådan er det faktisk begyndt at blive, det at animationsfilmene faktisk er langt sjovere end de fleste Hollywood procerede film, og at den så oven i købet faktisk har et vigtigt budskab, er jo helt formidabelt.

"Cars" er særdeles velegnet for voksne, da den har en af de smukkeste historier jeg nogensinde har set indenfor animationens verden. Den sender så mange budskab ud til folket, men gemmer dem bag huden, for ikke at ødelægge filmen, men de er nemme at få øje på. Og at filmen så dermed igen bruger det seriøse i filmen til at forme handlingen gør "cars" til den nok bedste animerede film jeg nogensinde har set.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.