Sunes familie: ₪ Storslem "familieunderholdning" ...

Sunes familie

16/09-06₪ Storslem "familieunderholdning" ₪
Anonym
Sunes Familie er uden tvivl den mest ringe film jeg nogensinde har set. Jeg synes at den er så forfærdeligt dårlig at den fortjener en anmeldelse. Man burde meget hellere bruge tiden på gode danske familiefilm som for eksempel Hannibal og Jerry.

Andersen er familien med en klovne far, en ”smart” teenage datter, et par drenge der er lidt for langt fremme i skoene og en, lad mig sige det sådan her, meget neutral mor. Familien vil gerne på ferie, men deres ferie ønsker er vidt forskellige.

I selskab med Sunes Familie føles en time som fem. Faren gøgler rundt, moren laver mad, Sune prøver at score en meget grim pige, teenage datteren prøver at score en eller anden dreng og så er der en baby, der skider, gylper og brækker sig på den sure nabo. Sunes familie stjæler alle jokesene fra andre gode børnefilm, og gør dem en tand dårligere. Det er simpelthen uudholdeligt.

Filmen prøver at ramme alle aldersgrupper og den rammer ingen af dem perfekt. Det bliver bare en stor grød, der prøver at underholde forældre, de unge og de helt små. Man sidder simpelthen bare og tænker:
Er det virkeligt lovligt at lave film så dårlige som denne her? Jeg forstår simpelthen ikke hvordan man kan slippe af sted med det.

Skuespillet er slet ikke morsomt. At se på Sune der tror han er skide flot, og mega god til at stå på skateboard kan jeg bare ikke klare. Jeg mener at en cirkusklovn kunne spille bedre en faderen, og instruktøren, Hans Kristensen, må da også være lidt af en klovn. Det er simpelthen bare noget møg, og så er det også nok verdens dårligste film. Da filmen var ovre sad jeg tilbage med hovedpine, og undrede mig over at det virkeligt kan blive så dårligt som Sunes Familie.

16/09-06Verdens værste.
Du sagde du fik hovedpine af "Sunes Familie"?

Så hold dig under alle omstændigheder langt væk fra den langt mere miserable "Bertram & co.". :) Just a warning.

16/09-06Verdens værste.
Anonym
Jeg holder mig også meget langt væk fra Bertram og Co. ;D

16/09-06Verdens værste.
Der er da også noget af et spring fra Sunes Familie til Raging Bull. Du er en alsidig herre og på blot, hvad 12 år (?). Der er så film jeg ikke synes man hverken burde eller skulle kunne forholde sig til i så ung en alder. Men hey, jeg er vel bare lidt gammeldags og mener man i den alder er et barn.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.