Gamle mænd i nye biler: ₪ Gammel dansk ₪

Gamle mænd i nye biler

30/09-06₪ Gammel dansk ₪
Anonym
Gamle Mænd i Nye Biler er en kedelig, omgang action der ikke ved om den skal være dybt seriøs eller totalt fjollet actionkomedie.

Danmark har for alvor taget actionkomedie genren til sig, og der er ikke nogen rigtigt vellykkede af slagsen endnu. Blinkende Lygter var god, men heller ikke rigtigt på det stadie hvor man tænker: ”Vov.. Det var sateme godt klaret!”. Bevares, der er da nogen meget gode jokes med i denne her, men man kan bare ikke rigtigt se bort fra, at historien er utroligt forudsigelig.

Actionsekvenserne bliver aldrig rigtigt medrivende, og det var virker lidt som om at de har placeret de fleste af pengene på skuespillerne, og så prøvet at lave action scenerne flotte alligevel. I I Kina Spiser de Hunde var der coole og groteske vold, men den har de sparret os for denne omgang. Filmen er blevet en hel del mere folkelig.

En af tingene der holder den fra at være en et stjerne film, er at det er en prequel. Det er godt nok en smule anderledes, men det er mere bare for at få Puk med igen, så Kim Bodnia kan tæve løs og være racistisk. Gamle Mænd i Nye Biler er ikke helt juks, eller middelmådig, det er bare en lunken omgang Brian underholdning.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.