Moderne tider: ...

Moderne tider

02/10-06...
...

04/10-06Modernistisk mesterværk
Anonym
Yes, Chaplin når han er bedst. MEEEEEEN, Trainspotting SKAL da være på din top 25?

04/10-06Modernistisk mesterværk
Nej, det mener jeg ikke. Alle de film jeg har stående er langt bedre film end "Trainspotting".

Dens problem er, eller mit problem med filmen rettere sagt, er at jeg ikke ved hvor den vil hen. Den er fremragende at opleve, som et spot på den invendige side af en Junkie's hoved, men hvordan skal filmen påvirke os? og hvor svær har den "kunstnerisk" i virkeligheden været at lave?

Ikke rigtige kritikpunkter, da filmen er en storstilet beskrivelse af mennesker og miljø. Den er alt i alt en fed oplevelse, både i sine tekniske finesser og sin optræden som syretip. Men noget mesterværk, er det for mig at se, ikke. End film som "A Clockwork Orange", der stilmæssigt kører i samme bane med at få frastødende leveveje til at fremstå fascinerende, kan findes placeret som nr. 1 på min hitliste. Min anmeldelse fortæller hvorfor.

"Moderne Tider" er skøn underholdning, og en ren nydelse. Selvom den ikke er eneberettiget samfundskritik, er de små detaljer fantastiske i billeder på en alternativ fremtid. (i samme måde som Gilliam's "Brazil")

Og så må jeg som gengæld :) også lige spørge dig, hvordan "Skjulte Øjne" kan befinde sig på dine "Topfilm" hvor den gør? altså i toppen?

Det var det bedste svar jeg kunne give dig.

05/10-06Skjulte Øjne.
Anonym
Skjulte Øjne er Alfred Hitchcock's mesterværk. Det er nok et verdens mest spænende film, og den har også en helt forrygende stemning.

05/10-06Skjulte Øjne.
Fair nok. Jeg vil sige, at jeg ikke ligefrem sad på nåle under filmen, men en stor kunstnerisk og historisk bedrift, er "Skjulte Øjne" uden tvivl.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.