Det Levende Slot: ₪ Storslået fantasi ₪

Det Levende Slot

19/10-06₪ Storslået fantasi ₪
Anonym
Det Levende Slot er en flot og nydelig animationsfilm fra Japan, fra manden der også bragte os den fremragende Chihiro Og Heksene. Blandingen af computer-effekter og streger fra en blyant er utroligt flot og betagende. Også kan man altså ikke lade være med at blive rørt over vores godmodige hovedperson. Måden Hayayo Miyazaki igen og igen bliver ved med at vise hvad animation egentlig kan, er yderst fantasifuldt og fantastisk. Lige fra Princess Mononoke til Det Levende Slot, har han vist os igen, og igen hvordan man kan bruge et stykke papir.

Pigen Sophie får en forfærdelig forbandelse kastet over sig. Hun må ikke fortælle om den til nogen, så hun flygter ud af byen, til et levende slot. Det var så kun 10 procent af den utrolige og rørende historie, der langsomt folder sig ud. Man sidder filmen igennem, med en klump i halsen over de fantastiske påfund og de sjove karakterer. Vores godtroende hovedperson er sjov, og man kan bestemt ikke andet end bare at holde meget af hende. Også ale sidekarakterer for liv, så det er svært ikke at holde af dem.

Det Levende Slot er sjov og fantasifuld, og tegnet med den flotte Japanske streg. Filmen egner sig både til børn og voksne, og kan ses af alle personer. Det eneste hul der egentlig er ved filmen, er at den går lidt i stå midtvejs. Men et gør ikke særligt meget, da der er disse fantastiske personligheder, der gør at man blier underholdt af bedste skuffe. Da dette også går over igen hen mod slutningen, er det ikke så meget at brokke sig over. Det Levende Slot. En fantastisk og fremragende animationsfilm.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.