Rock Star: Rockin' All Over The World

Rock Star
Film Rock Star
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Rockin' All Over The WorldThomas Nielsen

08/11-06Rockin' All Over The World
Historien om den unge mand (Wahlberg) der får chancen for at blive forsanger for det Heavy Metal band han er stor fan af, er et morsomt og rockende billede af 80’s opulente og oppustede rock grupper. Den er fyldt med tidstypisk oppumpet hardrock, fra dengang musikken ofte ikke stak særligt dybt, men var fyldt med fest og farver og det hele ikke kunne blive stort nok.

Den både kærligt mente og satiriske fortælling rummer en anelse mere dybde end blot et tidsbillede af datidens buldrende grupper. Det er lige så meget fortællingen om den unge mand der igennem musikken finder ind til sin egen kerne, her vist som den kommercielle musik og det at være berømt i et stort og upersonligt foretagende kontra den mere personlige musik.

Trods det så forekommer den i øvrigt lettere usandsynlige historie mærkelig hul og overfladisk, med pointer der indimellem skæres ud i pap, og man ender med at sidde tilbage og spørge sig selv, hvad det egentlig var at folkene bag ville med filmen.

I hovedrollen virker Wahlberg dejlig naiv, hvad der passer til hans karakter, så en af stjernerne går til ham og en overbevisende præstation alene.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.