Batman vender tilbage: Batman Som Birolle

Batman vender tilbage

22/12-02Batman Som Birolle
Anonym
Problemerne med anden film om Batman er de samme som i første, og måske endda lidt værre.

Tempoet i actionscenerne virker en smule langsomt, og havde der været et par stykker mere havde det heller intet gjort, selv om der selvfølgelig sker en hel del. Man ser om muligt endnu mindre til Batman end i første film, særligt som privatpersonen Bruce Wayne fylder han ikke meget i historien. Så selv om Keaton gør det godt, så får han ikke meget spillerum, men må ofte nøjes med en komme ind i billedet når problemerne er der, banke skurkene og så farvel igen.

Instruktør Burton er simpelthen så fascineret af sine skæve figurer (altså the bad guys), at han glemmer hvem denne film burde handle om.

Det skal selvfølgelig heller ikke lyde som man slet ikke ser Batman, for det gør man.

Scenografisk er filmen atter en fantastisk produktion, holdt i en dyster og frenetisk stil som er tæt på at være næsten for meget, det her er ikke jorden tænker man, det er Planet Gotham. Men design på dragter, biler og alt andet i filmen er helt gennemført og ofte kørt langt ud.

Desværre er filmen kun begrænset egnet til ren underholdning, som den ellers er tænkt, det er meget af tiden ikke særligt spændende eller medrivende.

Ingen tvivl om at Burton er en visionær instruktør, men om han er den helt rigtige til at føre Batman videre tvivler jeg på, selv om han har haft nogle gode tanker med den.

Phiffer er usædvanligt sexet som Catwoman, og deVito er dejlig ulækker som Pingvinen.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.