Narnia - Løven, heksen og garderobeskabet: 4 ud af 6

Narnia - Løven, heksen og garderobeskabet

03/12-064 ud af 6
Eventyrfilm er sammen med Sci-fi film det fedeste man kan få, hvis det er lavet ordentligt.

Narnia starter egentlig udmærket, men hvad i alverden laver Julemanden lige pludselig i et kæmpe antiklimaks, hvor man tror de bliver jaget? Og hvordan bliver børnene pludselig krigere fordi de får et sværd i hånden m.m. uden noget som helst træning?

Så er der gimmicket hvor Aslan laver "Jesus-tricket" og genopstår fordi Heksen havde overset/glemt nogle skrifter (tåbeligt). Der er altså en del der ikke holder - dette var bare nogle enkelte udsnit, men det er alligevel en udmærket film da der er en del spændende scener og selve historien og ideen om et land via klædeskabet er genial. Filmen ville blive en del bedre med noget tilretning. Topkarakterer, som den ser ud nu, kan den ikke få.

4 stjerner herfra.

08/12-064 ud af 6
Du spørger "Hvad laver Julemanden" her og du kritiserer at "Aslan laver Jesus-tricket". Øhhh - det er nok i filmen fordi det er i bogen... du har fattet, at filmen er lavet over en bog, ikke?

09/11-074 ud af 6
Hvis bogen fucker up så ville det være fedt hvis filminstruktøren havde modet til at slette skidtet.

Jeg nævner det som er ringe og gør at filmen (og sikkert også bogen som jeg ikke har læst) aldrig vil kunne få topkarakter hos mig. At du eventuelt har en anden holdning er da helt i orden.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.