Tempelriddernes skat: Ikke ligefrem en skat

Tempelriddernes skat

12/12-06Ikke ligefrem en skat
Anonym
Tempelriddernes Skat er underholdning. Til gengæld fra laveste skuffe.

Hvis målgruppen var 12 årige piger og drenge, har de tydeligvist ramt forkert. Flertal af dem der var inde og se Tempelriddernes Skat, var typisk syvårige piger. Den prøver ofte at være spænende og mystisk, men ingen af delene fungerer i pæn forstand. For hvad kan egentligt være mere gyseligt, end kutteklædte mennesker under gulvet på en gammel rundkirke?

Man sidder totalt irriteret i slutningen af filmen. Mest af alt over at danskere aldrig formår at lave gode familie og børnefilm. De bliver ved med at lave dem klodsede, alt for meget sukkersød pop og ikke mindst en dårlig skuespiller der har sejret hovedrollen.

Desuden er historien forbandet flad. En pige tager til Bornholm med sin far, straks begynder hun at opføre sig som Indiana Jones og er på eventyr. Hun har fået et par venner og de er lige pludselig rodet sig ned i noget Tempelridder stads.

Der er dog også langt hvad angår kvalitet fra denne og så Sunes Familie. Den er i få momenter spænende. Det er langt fra amatøragtigt det her.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.