Biler (org. version): Robust Pixar-fræser

Biler (org. version)

23/12-06Robust Pixar-fræser
Cars er et gennemført kvalitetsprodukt helt ud i hver enkelte pixel-enhed, og Pixar står stadig som nogle af de mest ferme producenter når der skal trylles med grafikprogrammer. Men efterhånden er fascinationen for teknikken svundet ind, og tilbage står plottet som det afgørende element.

Og Cars er på ingen måder dårlig. Den er rablende original og Pixar har længe haft en tradition for at bruge det genkendelige hverdagsagtige i meget sjove og abstrakte påfund. Både legetøjet og monsteret under sengen har været grundlag for kreative ideer, og med Cars er det tydligvis bilernes mytologiske status der tages under kærlig behandling.

Men selvom Cars i alle henseenderne er glimrende, så kommer den aldrig helt op i højeste gear. Pixars problem er ofte deres egen genialitet, for Cars er ikke på højde med så ferme mesterværker som Toy Story 2 og Finding Nemo. - Og det er jo svært ikke at sammenligne.

Cars skal selvfølgelig stå på hylden ved siden af de andre Pixar film, men i længden er det måske ikke den film der bliver hevet frem oftest.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.