Abernes Planet: En abekattestreg for meget

Abernes Planet

03/01-07En abekattestreg for meget
Burton kom vist til at træde en gang for meget i en film klassikers prónte...

04/01-07En abekattestreg for meget
Muligt, men Burtons slutning er allerede filmhistorisk. At Leo tror at andres verden er konstant, og at han bare kan vende tilbage hertil uden at noget er forandret, er totalt godt set af Burton.

04/01-07En abekattestreg for meget
Muligt slutningen er filmhistorisk, men desværre af de forkerte grunde. Så accepterer det dog for fanden, at denne film bare ikke er det du gør den til og ikke kan holde til det du ligger i den, for andre vel at mærke. Er det så svært for dig at være ærlig overfor dig selv og se sandheden i øjnene...Du er jo fortabt min ven;o)

04/01-07En abekattestreg for meget
Som Truffaut sagde:

"There are no good and bad movies, only good and bad directors."

Jeg har ikke set denne film, men jeg respekterer stadigvæk, at Sandmand er tilhænger af auteur-teorien (hvilket jeg også selv til dels er), og at han kan se noget godt i selv en god instruktørs middelmådige eller ringe værker. Hvorfor blive ved med at kanøfle ham for at lede efter gode ting i gode instruktørers film?

Edit: På den anden side ville det jo være et kedeligt forum uden debat, så keep on kanøfling ;)

04/01-07En abekattestreg for meget
For det første Za, burde DU måske lære at se ironien i det skrevne ord (særligt her, eller lagde du ikke mærke til min smiley?). Og nu du snakker om respekt, så jo jeg har det fint med at sandman leder og leder og det respekterer jeg 100%, hvad jeg faktisk altid har sagt til ham før i tiden. Men nu du har så tralvt med altid at skyde på alle former for skarp kritik herinde (så det snart skaber et råddent klima, hvor man intet tør sige, så helligt bliver det), så kunne du jo passende have skudt på Sandman for alle de gange han netop IKKE har respekteret andres meninger, ja han har sågar været direkte grov og nedladende mod diverse mennesker herinde. At jeg så prøver at tage tråden lidt op, skyldes vel at manden har lidt at byde på. Men snak lige med Sandmand først tak og ellers synes jeg ærligt du skal stikke piben ind, for det er trættende at høre på!!! Og så beklager jeg den hårde tone, men der er åbenbart forskel på folk, siden du atter engang mener jeg ikke må komme med min mening råt for usødet. I øvrigt tror jeg at Sandmand godt kan tåle det og snakke for sig selv, det har han aldrig haft problemer med så vidt jeg ved!

Edit: Du nåede det lige:o)

04/01-07En abekattestreg for meget
Jeg kan slet ikke se noget filmhistorisk i den måde Burton's Planet of The Apes slutter på.

Jeg vil nærmere kalde det en misforståelse af rejser gennem højere dimensioner, da jeg ikke kan se substansen i, at Leo's handlinger på Abernes planet (der helt klart IKKE er Jorden som i originalen, da planeten har flere måner) skulle påvirke kausaliteten tilbage på Jorden.
Direkte ulogisk slutning, som Kevin Smith har en del underholdende ting at sige om i hans "An Evening with Kevin Smith" DVD.

04/01-07En abekattestreg for meget
Thomas: Jeps, selvfølgelig kunne jeg godt se ironien i din kommentar. Og jeg mener, at det er fint, at du kommer med din uforbeholdne mening. Som du blandt anre tidligere har sagt, så kan der godt gå lidt for meget gensidig rygklapperi i debatten på disse sider. Pointen med min kommentar var nu først og fremmest at påpege det essentielle i jeres diskussioner, nemlig auteur-teorien, så diskussionen hurtigere kunne komme op på et efter min mening mere interessant niveau. Så tryn for guds skyld mig, hinanden og hverandre, men gør det om noget, der er lidt mere spændende. That's all.

04/01-07En abekattestreg for meget
Også fint nok Za, jeg var ikke vred. Min pointet til Sandmand var også mere, at det er da fint at han bliver ved med at komme med sine meninger, men når han kommer med påstande som jeg mener er direkte falske, så må hans også forvente svar derpå og de bliver naturligvis derefter. Ellers kan vi jo blot slynge om os med hvad der lige passer ind i vores argumenter. Slutningen har nemlig IKKE skrevet sig ind i filmhistorien, i hvert fald ikke i den forstand Sandmand antyder det og det ved han (men vil sandsynligvis aldrig indrømme det!). Men et højere niveau vil jeg gerne være med til, hvem kan sige nej til det (men der skal for mig også være plads til pjat, fis og sarkastiske hentydninger). Men hvor starter det så, med den "FALSKE" påstand måske;o)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.