Batman Begins: Mens vi venter på 2'eren...

Batman Begins

04/01-07Mens vi venter på 2'eren...
Jeg var faktisk rigtig godt underholdt hele filmen igennem, og det i sig selv er klasse, også en af de få film, hvor man faktisk glæder sig til en 2'er...

05/01-07Mens vi venter på 2'eren...
Jeg tror ikke Nolan gider lave to'ere.

05/01-07Mens vi venter på 2'eren...
Jamen det gør han altså. Han har skrevet under, og har samlet næsten hele holdet, så....jeg glæder mig! Den udkommer endda til næste år, hvis alt går efter planen, og titlen er The Dark Knight.

05/01-07Mens vi venter på 2'eren...
Der kan man sgu bare se. Glæder mig også over at Nolan har mere at føje til Batman'en.

05/01-07Mens vi venter på 2'eren...
Selvfølgelig har Nolan det. Man kan ikke bare stoppe midt i det hele :-) Jeg kan så også fortælle dig, at Heath Ledger har fået rollen som The Joker, men jeg håber stadig Nolan holder den alvorlige tone og de samme takter fra den første (men hvorfor skulle han ikke det?).

Nå, på lørdag går det løs med The Prestige.

05/01-07Gott
Gott, nu vil jeg glæde mig til at høre din mening om The Prestige siden du er så "fond" af Nolan :-), jeg har set traileren og synes den ser meget spændende ud, men må nok desværre helt til Aalborg for at se den da vi i min skodby Frederikshavn ikke har publikummet til bare en smule udfordrende film som denne (ligesom vi ikke havde premierer på Insomnia, Memento mv.) :-)

Åh ja det bliver fedt med The Dark Knight... Glæder mig til at se hvordan Heath Ledger vil gribe Joker figuren an, men vi kan nok regne med en helt anden tilgang til figuren end Nicholson gav den tilbage i 1989.

07/01-07Gott
Hey Pin!

Jeg fik set The Prestige i Århus og det er lidt noget andet ift. den skodbiograf jeg ofte besøger i hjembyen :)

Og nu til filmen. Jeg var solgt!! Typisk Nolan film. Kryptisk, udfordrende og hamrende underholdende. Kan anbefales på det kraftigste.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.