The Covenant: Fra det bedste til det næstbedste!

The Covenant

14/01-07Fra det bedste til det næstbedste!
Med kvalitative titler som Die Hard 2, Cliffanger, Deep Blue See og The Long Kiss Goodnight, har finske Renny Harlin bevist sit værd. Der er ingen tvivl om, at manden har leveret nogle alle tiders bedste actionbrag, men det hører desværre til fortiden. Hans CV er efterhånden også fyldt med en lang række mislykkede film, især indenfor nyere tid. Med hans nye film The Covenant, tyder der intet på, at manden nogensinde vender tilbage og gør et ordentligt comeback.

The Covenant ER desværre mislykket på alle fronter. Der er ikke meget bid i handlingen, og den er klodset fortalt, men det er så åbenlyst, at vi har en uengageret Renny Harlin, der er ved at løbe tør for gode ideer. Hvis man ikke kan præsentere andet end en lang række ungdomsklicheer, pakket i overnaturligt gejl, så burde Harlin altså snart gå på pension, for det her kan han ikke være bekendt. Filmen er en blanding mellem thriller og gyser, uden at være nogen af delene. Den formår ganske enkelt aldrig at være spændende som en thriller, og heller ikke uhyggelig som en gyser. Filmens cast består af unge talentløse prettyboys på steroider – desværre har man glemt, at en film er for skuespillerne, og de der medvirker her hører bestemt ikke under den kategori.

Effekterne halter ligeledes, men det har generelt været et problem i de film, som Harlin har været involveret i på det seneste. Om det skyldes de lave budgetter eller om Harlin i det hele taget mangler dygtigere folk omkring sig er svært at sige, men imponerende er det på ingen måde, hverken indholdsmæssigt eller rent teknisk. Dumpekarakterer? Ja, i den grad. Den har ikke bestået på nogen måde, og uanset hvad man måtte søge, så finder man næppe tilfredsstillelse eller det store kick i denne produktion.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.