Batman: den dårligste af dem alle

Batman

14/01-07den dårligste af dem alle
Et sandt og uvurderligt mesterværk i topklasse!

15/01-07den dårligste af dem alle
Hva? En hån mod de andre film? Nå, du mener mesterværker som Batman Forever og Batman & Robin?

Burtons Batman er altså den bedste, men tæt på at blive overhalet af Batman Begins

27/07-09pinhead
Jeg har ikke set Batman Begins. De eneste Batman-film jeg har set er denne og The Dark Knight. Jeg læste dit seneste indlæg og det er som om at du giver Tim Burton hele æren for denne film. Nu spørger jeg bare, fordi det er noget jeg længe har tænkt på, men vil du have det helt på samme måde med denne film hvis ikke det var Tim Burton der sad i instruktørstolen. I mine øjne er det som at folk sluger alt hvad Tim Burton laver råt, ligemeget hvor elendigt det så er. Men misforstå mig nu ikke. Jeg synes Batman er okay, men The Dark Knight er stadig en del bedre, selvom jeg endda ikke synes at den er helt så god som den går for at være. Jeg er ikke bare fast besluttet på at hade Tim Burton. Jeg synes bare at når det er ham der instrurerer, eller skriver manuskriptet bliver det næsten altid til en bunke fantasy-lort med verdens værste slutninger. Batman er dog en undtagelse, men alligevel. Sammen med Alfred Hitchcock synes jeg at Tim Burton er verdens mest overvurderede instruktør.

27/07-09pinhead
så længe du synes dine Saw film er mesterværker, så er alt okay :-)

Nolans batman film er for mig de absolut bedste. Men det er en smagssag.

29/07-09pinhead
Burtons film (både denne og Returns) er film, der har en hel speciel plads i min filmverden, da disse var blandt de to første film jeg overhovedet kan huske.

Og jeg giver ikke Burton hele æren, men nævner også de andre dele af holdet, men en film er vel altid instruktørens vision af manuskriptet, det er ham, der gør manus levende.

Tim Burton er skam en af mine favoritinstruktører, han kan skabe fantasifulde verdener bedre end alle andre, og hvis man er til den slags findes der ikke noget bedre. At du så foretrækker Saw-filmene er en anden sag

De to Nolan-film er også mesterværker, men de to Burton film har noget, som Batman Begins og TDK aldrig kan give mig. Men det afhænger også helt af hvilket Batman-univers man er i humør til den pågældende dag. Nolans realistiske og barske miljø eller Burtons surrelle og gotiske fortolkning. Jeg er glad for begge.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.