Indiana Jones og det sidste korstog: Indy 4 update !

Indiana Jones og det sidste korstog

22/01-07Indy 4 update !
Efter en række tilløb med andre forfattere endte det med at blive David Koepp, som skrev manuskript til ’Indiana Jones 4’. (Han er ikke ukendt med actiongenren; Koepp skrev også manuskriptet til ’War of the Worlds’).
Plottet i den fjerde og sandsynligvis sidste Indiana Jones-film bliver holdt tophemmeligt, men det lykkedes filmsitet FilmStew.com at få Koepp til at afsløre, at Indiana Jones er blevet gammel i den nye film. Manuskriptforfatteren fortalte om, hvordan han måtte tage hensyn til, at Indy nu er blevet ældre:

“Det værste vi kunne gøre var, at få ham til at referere til ting han sagde i den første film – lave den slags interne referencer i dialogen. Det er fristende, fordi man har set filmen hundrede gange og man kender alle replikkerne, men der er ingen mennesker, der kan huske præcis hvad de sagde for 25 år siden, og slet ikke referere til det. Så jeg prøvede at lægge de andre film fra mig, men stadig bevare deres ånd", fortæller David Koepp.

George Lucas udtalte fredag, at optagelserne til den længe ventede Indiana Jones 4 vil begynde til næste år, hvori Harrison Ford vil gentage hans rolle som Indiana Jones. Lucas fortalte at ham selv og Steven Spielberg for nylig færdiggjorde manuskriptet til filmen.
“It’s going to be fantastic. It’s going to be the best one yet,” fortalte den 62-årig filmskaber, som tilføjer at film locationerne er ikke helt på plads endnu, men en del af filmen vil blive optaget i Los Angeles.

Det 4. kapitel af Indiana Jones saga, vil ramme biograferne maj 2008, efter at have været i limbo i over et årti hvor flere screenwriters har gjort et forsøg med manuskriptet, uden dog at man fik skrevet noget som både Lucas og Steven kunne sige god for.

Lucas vil selvfølgelig ikke fortæller noget om filmens plot, men fortalte at actionfilmen vil være et “character piece” som vil inkludere meget interessante mysterier.

“I think it’s going to be really cool,” siger Lucas.

Harrison Ford er nu gået hen og blevet 64 men udtaler selv at han føler sig helt klar til at genoptage den krævende rolle som Indiana, selv om de flere nok vil mene at han er blevet for gammel.

Ford spillede Indiana Jones i 1981’s Raiders of the Lost Ark, 1984’s Indiana Jones and the Temple of Doom og 1989’s Indiana Jones and the Last Crusade.

Så om 1,5 år vil hele verden vide om filmen har været de 10 års ventetid værd!

Ekstra nørderi: Det tyske Afrika Korps, som gør livet surt for Indiana i Raiders Of The Lost Ark i 1936, blev først oprettet i 1941.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.