Panik i nåleparken: Stærke sager!

Panik i nåleparken

22/01-07Stærke sager!
Usandsynlig stærk og uglamourøs fortælling om narkomaner og deres mildest talt barske hverdag. For at skaffe sagerne på bordet, skal man være parat til at gøre hvad som helst i en desperat situation. Men prisen skal i sidste ende betales, og den er høj. Det er en ærlig, men forfærdelig barsk fortælling, hvor der ikke er nemme løsninger eller svar. Hovedpersonen er Pacino, en ussel misbruger der hurtigt forelsker sig i Hellen (Kitty Winn), en ikke misbruger, men tingene går desværre sin skæve gang, og hun falder hurtigt ned i hullet hvor Pacino er. Det er en hjerteskærende kærligheds historie, der starter med at være smuk, men ender med at blive forgiftet. Det er ægte mennesker og ægte følelser, hvor man som seer virkelig lever sig ind i rollerne. Det er ikke noget kønt syn det vi bliver præsenteret for, filmen går virkelig til vaflerne og mere til. Miljøet er ligeledes skummelt, der er ikke mange lyse øjeblikke i denne mørke fortælling, der også forbliver mørk ved slutningen.

Pacino er suveræn i hovedrollen. Han ligner og opfører sig virkelig som en narkoman. Hans talenter er ubegrænset, den mand kan spille alt. Men også Kitty Winn er formidabel i rollen, hvor man virkelig følger hendes udvikling fra at være den søde pige, som hun så ud til at være i starten, til stofmisbruger, som hun endte med at være.

Utrolig stærk og direkte film, om den virkelige hverdag for en narkoman. Man er opslugt af filmen i alle minutter, men en rystende sag, som sætter mange tanker i gang.

23/01-07Stærke sager!
Lyder som en jeg burde se....Tak for en god anbefaling og godt at se, at du også kan slå et slag for disse lidt ældre film.

23/01-07Stærke sager!
med din brede OG gode filmsmag, så er jeg ikke i tvivl om, at denne film også vil falde i din smag. Den har ihvertfald fortjent at blive set. Den har uendelig meget at byde på.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.