The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning: På flugt med d...

The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning

28/01-07På flugt med de unge....endnu en gang!
....

28/01-07På flugt med de unge....endnu en gang!
Glæder mig, at du også kan finde noget/en del positivt i denne film, der ellers på mange måder er nem at "slagte" om man vil.

Til din afsluttende bemærkning vil jeg blot spørge; har du set Saw 3? For den giver i hvert fald denne film kamp til stregen på klamhedsbarometret.

Men det er rigtig set, at der er stor forskel på den måde som de to typer af film griber brutalitet og de klamme scener an på. TCM er mere realistisk og ond i sin tilgang og slutningen er dybt ondskabsfuld og deprimrende (og derfor perfekt). Saw 3 er lavet udelukkende med underholdning for øje og forlader en rimelig hurtigt, når biffen forlades, mens TCMs brutale ondskab bliver siddende.

28/01-07På flugt med de unge....endnu en gang!
....

28/01-07På flugt med de unge....endnu en gang!
Ud over det indholdsmæssige, hvor man ikke kan være uenig i, at det er visualiseringen af ægte menneskelig foragt og ondskab, så deler jeg også din begejstring for det tekniske og produktionsmæssige i filmen. Alt er nemlig super fedt lavt og ligner en million samtidig med, at det stadig oser af ondskab, død og fordærv. Det samme mener jeg i øvrigt var tilfældet med remaket fra 2003.

Men rart med en medskribent på siden, som lovpriser fed og flot produktion og som erkender, at dette kan have en filmisk værdi i sig selv, selv hvis indholdet halter en smule (dermed ikke sagt at andre her på siden ikke også kan mene det, Das Gott gør det bare meget eksplicit, hvilket jeg sætter pris på).

29/01-07På flugt med de unge....endnu en gang!
....

10/02-07På flugt med de unge....endnu en gang!
Har godt læst en smule om Invasion, men har ikke de store forventninger, selvom jeg normalvis godt kan lide Kidman, og at hun kan levere troværdigt gyser-skuespil viste hun i den fremragende The Others. Måske forventninger stiger, når der engang kommer en trailer på banen.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.