Goodfellas: What's the fuck's matter with you?

Goodfellas

01/02-07What's the fuck's matter with you?
Hvad kan jeg sige? Det er en perle man må eje. Det er et sandt mesterværk af film kongen Martin Scorsese, det er en film man kan blive ved med, at se igen og igen. Den giver et nærblik i gangster miljøet, det er ikke ligesom f eks. Godfather den er ligefrem og rå på gade niveau. Filmen omhandler en sand "wiseguy" Henry Hill, som starter ud med at arbejde for de lokale gangstere, han ser op til dem, som ingen anden gør. Vi får et henblik i hans daglig dag som gangster, vi ser hvordan ham og sine venner banner vejen for succes, pengene vælter ind fra en side af. Men vi får også et henblik I hans fald, som er alt afgørende, han mister sine venner, sine penge alt hvad han har taber han. Det sætter det punktum og skaber på kort tid en anden følelse, fra det ene blik som den succus rige gangster som alle respektere, til den største kokain vrag lige efter Tony Montana.

Skuespillet er i førsteklasse, Ray Liotta spiller sine rolle til det maximale, den rolle er skabt til ham. Joe Pesci, Fremragende skuespil, den mand kan virkelig spille alvorlig gangster og samtidig en med så sej en humor.

Personlig er det en af mine farvorit film, det rammer bare plet, inde for genren "Mafia/gangster", som jeg sagde tidligere er denne film en perle...

02/02-07What's the fuck's matter with you?
Go' anmeldelse, Martin øvelse gør mester ;-)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.