Click: ©Bedre aldrig end sent©

Click
Film Click
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Anonym
Universal bommertRasmusFL
©Bedre aldrig end sent©Forceoffive
Og her har vi balladen!Anonym
Klicheer på stribe!AB
sjovreecee
Virkeligt godKervern
Super god filmZapster

04/02-07©Bedre aldrig end sent©
Hvis denne film absolut skulle have været lavet, så er den lige 10-15 år for sent på den (Deraf overskriften). I 90´erne var der et boom af denne type film, hvor familiefaren prøver at få karrierefaren til at gå hånd i hånd. Opskriften er den samme: Chefen eller de høje herrer trækker så meget i familiens overhoved at han forsømmer familen og især børnene så meget, at han via et overnaturligt og eventyrligt scenarie skal lære at indse, at familien kommer først.
Bare tænk på film som "Fuld af løgn" med Jim Carrey og "Fire i én" og "Jack Frost" med Michael Keaton for bare at nævne et par af de utallige familiekomedier, der er lavet omkring dette emne.

Til min store overraskelse så jeg at filmen havde et gennemsnit på næsten 7.0 inde på IMDB og jeg kan kun forestille mig, at det må være den yngre generation, som ikke har set denne historie tusind gange før, som har været på spil. Og så selvfølgelig en hobe af letpåvirkelige amerikanere, som ikke er blege for at lade sig manipulere ren følelsesmæssigt af sådan en gang nonsens som det her.
Dog var der en kommentar som opsummerede hele denne spand møg med tre ord: "depressing, predictable & unfunny" og det er lige nøjagtig den følelse man sidder med, når man ser den.

Det virker som om, at folkene bag denne film undervejs har indset, at de er ved at lave en film på så tyndt et grundlag og at joksene ikke er sjove og at forsøget på at gentage dem flere gange i filmene heller ikke hjælper (F.eks. en hund der knepper en tøjdyrsand). Derfor har man taget konsekvensen og simpelthen kastet sig ud i ren følelsesporno de sidste 45 min. af filmen og det er seriøst lige før man kaster op. Man kan bare ikke tage det seriøst, når en film starter som en typisk Adam Sandler film og så langsomt går over i bedste "Tid til kærtegn" stil, hvor det seriøst forventes at vi skal sidde og flæbe, mens baggrunds musikken går fuldstændig amok i store følelsesladede serenader.

Det her er absolut den værste film jeg har set indtil videre i 2007 og jeg tvivler på, at det kan komme til at blive meget værre.
Skam dig Adam Sandler!

04/02-07©Bedre aldrig end sent©
Helt og aldeles enig. Af alt det lort Sandler har lavet, tager denne lige godt prisen. Husker jeg sad nærmest lamslået over slutningen, da den ikke bare er oversentimental men over-oversentimental. Den går jo nærmest i oscar-mode, og husker jeg måtte vride mig i sædet for at se filmen til ende. Men hey, den fik jo også en nominering - thumps up academy!

Aldeles forkasteligt.

07/02-07Emil
No way! Er den blevet nomineret?? Det vidste jeg ikke. Det er da direkte sindssygt!

08/02-07Emil
Ja, den er desværre god nok. Den fik så kun en enkel (men stadig en for meget) nominering for makeup, og selvom det er en uvigtig pris for mange, så burde click ikke få den ære, frem for f.eks Pirates 2, som på alle måder har et mere imponerende makeup arbejde. Ja, der er så meget vi ikke forstår, når det kommer til oscar :-)

21/02-07Click
Så den lige igår aftes og ok. starten er da meget sjov, men Sandler og Walker er altså et Rigtig dårligt match, og så er det en elendig drejning historien tar til sentimental tude-buhu the american way og så alligevel lige en happy ending til sidst. Haha. Den film er simpelthen så selvcentreret at det er til at grine af! Jeg gav den lige to stjerner tildels for de få morsomme øjeblikke den har, men det er nu mest fordi at Kate Beckinsale er med.

21/02-07And The Oscar Goes To...Click???
Er der andre af The Usual Suspects der ligesom Emil og jeg skal tilbringe Oscarnatten i Imperial?

22/02-07And The Oscar Goes To...Click???
Jeg ville vanvittigt gerne, men nej, desværre heller ikke i år for mit vedkommende.

22/02-07And The Oscar Goes To...Click???
Om jeg er en af The Usual Suspects ved jeg ikke, men en kammerat og jeg fik også lige hevet et par billetter i land. Og med Pans Labyrinth som opstart kan det kun blive en super nat. Så må du leve med at se den en gang til Emil... men som jeg forstår din anmeldelse burde den være det værd...

22/02-07And The Oscar Goes To...Click???
Det var ærgeligt Rasmus, kunne ellers have været hyggeligt. Måske næste år.

Slat, du kan bande på du er en af The Usual Suspects:o). Så kan du jo kigge efter os, skulle du have lyst til at hilse!

22/02-07And The Oscar Goes To...Click???
Ville skam også gerne have været til Oscar Night i imperial, hvis det bare ikke havde været for at jeg boede i det aller nordligste Jylland, men til gengæld skal mine brødre til arrangementet hvilket ydeligere tænder op under min jalousi :-D

22/02-07And The Oscar Goes To...Click???
Nej skal nok IKKE til Imperial deesværre.

22/02-07Thomas
Ja, skide ærgeligt og havde det været tilfældet, ville jeg da hellere end gerne have hilst på et par stykker af jer.

Jeg har i et par år gerne villet se showet i Imperials fantastiske ramme, men har aldrig taget initiativ (eller taget mig sammen) til gøre nogen realitet ud af. På søndag overnatter jeg hos en ven og ser det (da jeg ikke kan tage Tv2 film), men næste år vil jeg da satse på at være der. Måske ses vi til den tid. Indtil videre rigtig god fornøjelse til dig, Emil og hvem i ellers bliver.

22/02-07Imperial
Jo tak Rasmus. Ærgerligt der ikke er flere, der skal derind. Men godt at høre du er der Slat! Kunne være cool at hilse på dig.

22/02-07Imperial
Jep, det kunne sgu være fint hilse. Muligheden for at genkende hinanden blandt ca. 1200 andre er da til stede.

Det bliver en fed aften. Et mere åbnet og uforudsigelig Oscar-race end længe og så lige Pan's Labyrinth som appeticer til Oscar-buffeten. Den glæder jeg mig kanon meget til.

23/02-07Imperial
Jeg springer også over i denne omgang boys. Selvom jeg nu nok også havde været nødt til at give mine billetter væk alligevel, hvis jeg havde nogen. Er ramt af en eller anden influenza virus ting. :o(

Næste år burde vi sgu være i god tid og så arrangere noget med at tage sammen derind. Det ville være god stil! ;o)

24/02-07Imperial
Nope desværre, men skal tilgengæld se showet - på tv2-film i år! - her fra det østlige Jylland.

Bets wishes, om en god aften, fellas.

Emil; har du fået set alle Oscar kandidaterne til bedste film igen i år?

..... Indrømmet, jeg mangler stadig at se mange af de store nominerede film: "Babel", "The Queen", "Pan´s Labyrinth", "The Last King of Scotland", "Little Miss Sunshine", "Volver", "Dreamgirls" etc. etc. =o)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.