Livet er smukt: I don't get it.

Livet er smukt

04/02-07I don't get it.
Jeg begriber ikke, at denne film elskes af så mange. Den gentager sig selv uendeligt, og falder 100% igennem i sin tone. Aldrig har en Oscar statuette genereret så megen hovedrysten fra min side.

I mine øjne er "Livet er Smukt" en af filmhistoriens mest overvurderede strimler, som ikke fungerer på noget plan andet en Roberto Bengini's fjollerier.

Pladderhumanisme af denne karat skal man lede umådeligt længe efter, måske tangeret af hvor længe man skal lede efter en håbløst irriterende hovedrolle-indehaver som Benigni.

04/02-07I don't get it.
Og det er netop på Roberto's plan den skal ses, og man kan da ikke andet end elske sådan en kærlig og smilende perle...

04/02-07I don't get it.
Obviously...men det pågæældende plan siger mig ingenting. Det er simpelthen for banalt og naivt.

04/02-07I don't get it.
Og det er jo det der er så fascinerende ;D.

Kan sagtens se det fra din side, jeg mener også selv filmen er enten en man elsker, eller hader.

05/02-07I don't get it.
Tja...sådan må det jo være ;D

Gad vide om Benigni's Irak film (glemt hvad den hedder) er i samme stil?

05/02-07I don't get it.
"Tigeren og Sneen"? Jeg tror, at finder man ikke herlige "Livet er smukt" elskværdig, er denne nok ikke meget anderledes. Dog har jeg ikke set den, men jeg vil tro det forholder sig sådan.

07/02-07I don't get it.
Tror jeg skam du har ret i. Efter hvad jeg kan se ud fra traileren, er det samme stil med at gøre alt for kærligheden og alt det andet herlige plat :D

08/02-07I don't get YOU
den her film er en af mine absolute yndlings...
forstår ikke hvordan man kan hade den?!?

livet er virkelig smukt, og dne måde skuespillerne udtrykker sig på, og måden faren gør ALT for at redde sønnen, både fysisk og psykisk, kan man sku ikke lade være med at knibe en tåre...

man bliver så rørt aller dybest inde, op til flere gange, at man nærmest sidder på kanten af stolen og hepper på de klarer sig...

jeg forstår ikke kritik af denne film... men ok, der findes få mennesker som absolut ikke kan forstå filmkunsten... for den film er KUNST, på aller højeste plan..

09/02-07I don't get YOU
Kan godt være det er kunst på aller højeste plan. Men mange vil nok finde det herlige og evigt smukke, men måske også lidt for naive og for vadende, men ikke mindst for uordinært alt, alt for kedeligt og langtrukkent. Mens andre blot vil elske den, fordi den er sig selv, og det nærmest er så smukt og herligt at man er ved at kvæles - mange vil elske det kvæl, andre vil hade det kvæl...

17/02-07I don't get YOU macrel
Så fordi jeg ikke bryder mig om Livet er Smukt, så forstår jeg ikke kunst. Er det hvad du konkluderer?

Sikke noget sludder. Virker mere på mig som at du er indigneret over, at jeg ikke er vild med din yndlingsfilm. Jeg minder dig om, at du har givet Girl Next Door seks stjerner, hvilket tyder på at du er mere interesseret i 24-babes end film.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.