Pans Labyrint: Uetiske budskaber.

Pans Labyrint

12/03-07Uetiske budskaber.
Det er en meget grum og voldelig film som beskriver griskhed, psykopati og ondskab og den er bestemt ikke for børn.

Det er godt skuespil og fantastiske effekter og kulisser.

Alligevel gik jeg derfra med en meget dårlig smag i munden. Budskaberne er uetiske og i modstrid med kønsligestilling og næstekærlighed på flere områder og det er den primære årsag til at jeg kun giver 2 sjerner. jeg var i dårligt humør efter filmen og fortrød, at jeg havde brugt penge på den.

12/03-07Uetiske budskaber.
Hvad er nu det for noget med at give stjerner efter om filmen er "i modstrid med kønsligestilling". Det er sgu da lidt for tyndt...

14/03-07Uetiske budskaber.
Hallo rødstrømpe, at gøre Pans Labyrinth til en film om kønsligestillig, betyder jo bare at du må ha sovet under hele filmen, eller måske ha anmeldt den forkerte film. Du skyder jo så langt over mål som man overhovedet kan........ Tror du ikke det var Pretty Woman du kom til at se i stedet.

14/03-07Uetiske budskaber.
Ok. Har lige læst dine andre anmeldelser. Og i din verden handler alle film åbenbart i mere eller mindre grad om kvinde undertrykkelse og kønsligestilling. Så inden du farer ud og brænder bh´er af, skulle du måske spørge dig selv, om du ikke sku komme ud af den osteklokke, og opdage at der faktisk er lavet film som ikke handler om ligestilling, eller mangel på samme........ Tro mig, det vil være godt for dig.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.