The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning: Saven sejler s...

The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning

16/03-07Saven sejler sin egen sø
Blodet flyder i stride strømme, i denne horrorflick som, ifølge titlen, beskriver baggrunden for den menneskekød-glade slagterfamilie. - Og ikke mindst historien om det store gyser-ikon; Tommy 'Leatherface'.

En 'how did it happen' historie kan jo altid være interessant, men så bliver der trådt hårdt på bremseklodsen. For istedet ender det hele med én årsag til at smide en gruppe lækre unge mennesker i rottereden, og dén historie har vi jo hørt mange gange før. De bliver pint, plaget, tortureret, lemlæstet og skåret i stykker. Imens begynder baggrundshistorien langsomt at være uinteressant og påklistret. Smurt ind i det blod og slim, som også forsøger at holde plottet samlet.

Lemmerne flyver til højre og venstre, slagtehuset er dystert og mørklagt, grumme lyde og rungende musik brager ud af højtaleren i takt med chock-effekterne...

Men med en finger på håndleddet mærker jeg samtidig hvor trænet min hvilepuls er. Med sin pop-æstetik og kedelige karakterer holder dette slagteshow adrenalinsuset tilbage. Måske er jeg for gammel og hærdet, but then again, måske er det også bare en kedelig film.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.