The Fast and the Furious: Tokyo Drift: Tåbeligheder i turb...

The Fast and the Furious: Tokyo Drift

19/03-07Tåbeligheder i turbofart
Filmen serien om "de hurtige og vrede" har aldrig rummet megen kvalitet, men på trods af en start på middel er det alligevel lykkedes hver gang at skabe en film, som er ringere end forgængeren.

The Fast and the furious: Tokyo Drift starter forventningerne taget i betragtning ellers nogenlunde lovende. Vi får i de første ti min. et hidsigt race, smadrede biler og bygninger i lange baner og unge smukke pige, som ikke ligefrem er klædt på til at klare en slædetur på tværs af indlandsisen. Men som filmen skrider frem bliver tåbeligheder, uforståelige scener og utroværdige dialoger smidt i hovedet på en i et stadig højere tempo, således at selv det toptunede biler må give op til sidst.

Filmen kan til nød se på den dag, hvor man vil have absolut hjernedød underholdning iklædt flot produktion for de indlagte drabelige kapløb er flot udført og underholdende, men så er det også sagt. Den måde relationer, hvad enten vi snakker venskaber eller fjenskaber, opstår på filmen er så ringe skrevet og udført, at man må tage sig til hovedet flere gange. Ud fra den betragtning er filmen en total stinker.

Filmen leverer nogenlunde det den lover, men er alligevel så ringe sammensat at ingen undskyldning glæder. Bevares det er ok at lave film, som grundlæggende handler om at se hurtige biler og damer, men det kan uden megen anstrengelse gøres mere elegant end her.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.