A Good Year: Bad Year

A Good Year

22/03-07Bad Year
Det er så den dårligste film jeg har set meget meget længe. Den er så banal og så skødeløst lavet, at det fører for vidt med en egentlig nedsabling af filmen. Der er intet godt at sige om den.

22/03-07Bad Year
Jeg har ærligt heller ikke de store forventninger til denne film, efter den mildest talt har fået hug alle steder, men den ser heller ikke interessant ud, og kan derfor kun overraske mig når jeg engang ser den på dvd. Hvad er der gået galt for kære Ridley?

Hans næste projekt American Gangster lover godt, så der er stadig håb for manden.

22/03-07Bad Year
Det må være et venstrehåndsprojekt. Der er intet gjort ud af psykologien eller instruktionen. Det er et forsøg på at lave en slags pendent til Ishtar, men den falder ud som Stjerner Uden Hjerner.

22/03-07Mediocre Year
Nu behøves Ridley vel heller ikke lave dybe og store film hver gang. Jeg er enig i, at "A Good Year" bestemt kunne være lavet bedre men så sandelig også værre. Man må bedømme en film efter hvilken type den er, og som uskyldig feel good-fortælling så har jeg ved gud set lort, der er meget værre end det her. Dog vil jeg sige, at Ridley ikke har imponeret mig siden "Black Hawk Down", så ja Gott, lad os håbe han hiver det tunge skyts frem i "American Gangster".

23/03-07Mediocre Year
Emil: Næ, det behøver han ikke. Mindre produktioner magter han da også, og det beviste han ifølge mig med Matchstick Men. Men vi skal jo ikke glemme, hvad manden er bedst til, nemlig de store produktioner. Ellers er jeg da enig emil. Han har ikke lavet noget imponerende siden BHD. Men noget kunne tyde på et sidste udkald for ham, altså med hans næste film. Og håber han beviser, at han stadig er en mester.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.